El mercat ambulant tradicional dels usuaris del Centre Ocupacional, una ocasió especial per a comprar un detall nadalenc

Els xics i xiques amb diversitat funcional del centre han confeccionat diversos regals nadalencs per a oferir-los als veïns de Mislata i recaptar diners per als seus projectes
19 de desembre 2018

El clàssic mercat nadalenc dels xics i xiques del Centre Ocupacional torna un any més a la plaça de l'Ajuntament. Durant tres dies, els veïns de Mislata que encara els falta per comprar algun detall per a regalar este Nadal tenen l'oportunitat de portar-se a casa un fet a mà per les persones amb diversitat funcional del COM.

El lloc de venda l'han instal·lat, com de costum, en la plaça de la Constitució, a les portes de l'Ajuntament. Allí han mostrat a la ciutadania tota la seua destresa i creativitat a l'hora de confeccionar regals nadalencs i han aconseguit, a més, recaptar diners per a destinar-ho a finançar la formació i la integració de les persones amb discapacitat del Centre Ocupacional de Mislata. 

Un dels clients, ha sigut l'alcalde de la localitat, Carlos Fernández Bielsa, que s'ha fet amb una polsera per a unir-la a la seua col·lecció. Al costat de les polseres, moneders, bosses o unes simpàtiques guardioles en forma de porquet són alguns dels regals que s'elaboren a mà i posteriorment es venen al mercat. No obstant això, enguany, el que més està triomfat són els objectes amb temàtica nadalenca, com uns graciosos Pare Noel, adorns de tota classe per a penjar-los de l'arbre de Nadal, llapis decorats o els tradicionals pesebres.

 
_MG_3155
_MG_3155
_MG_3089
_MG_3102
_MG_3115
_MG_3127
_MG_3129
_MG_3177
Tornar