Compres nadalenques i llibres de cuina saludable al Mercat de Mislata

El mercat tradicional de Mislata convertix un dels seus llocs en una biblioteca durant estes dates per a promoure la lectura i l'alimentació sana
19 de desembre 2018

Amb l'arribada de les compres nadalenques els mercats tradicionals s'omplin de gent buscant productes de qualitat per a elaborar els copiosos sopars de Nadal. Sopars que moltes vegades omplin la taula de productes deliciosos i abellidors però molt poc saludables.

Per a poder gaudir d'un gran sopar de Nadal, però amb la vista ficada en la salut, la Biblioteca Municipal de Mislata ha acostat al mercat tradicional del municipi una sèrie de llibres sobre cuina i hàbits saludables d'alimentació. Al mateix temps que els clients omplin les seues cistelles de la compra, poden emportar-se a casa una d'estes guies, que de segur els ajudarà a sorprendre als seus amb un fantàstic i saludable sopar.

A la inauguració de la Biblioteca al Mercat, ha acudit la regidora de Cultura, Pepi Luján, la qual ha incidit que " a banda de promoure els hàbits saludables d'alimentació, trasladant ací la biblioteca volem afavorir el seu coneixement entre els veïns i veïnes de Mislata".

A partir hui i fins al divendres 21 de desembre, en horari de matí tot aquell que s'acoste al mercat podrà agafar un llibre de temàtica relacionada amb el mercat i l'alimentació en règim de préstec. A més, tot aquell que s'acoste podrà emportar-se a casa un punt de lectura en forma de cullera de fusta, així com una completa guia amb consells d'alimentació saludable, títols recomanats de llibres de cuina i receptes sanes.

Esta iniciativa s'unix a l'exposició del concurs fotogràfic "Rincones de Mislata Hoy", una activitat, que unida a este nou estand, busca fer més atractiva la compra al mercat tradicional i atraure nou públic.

_MG_3049
_MG_3049
_MG_2998
_MG_2971
_MG_2949
Tornar