Mislata premia al seu comerç local

La Fàbrica acull l'entrega dels II Premis al Comerç Local i de les ajudes Xec- Emprén, que destinen 20.500 euros a reconéixer la labor dels seus comerciants
17 de desembre 2018

La segona edició dels Premis al Comerç Local 2018 i la primera de les ajudes Xec-Emprén de Mislata ja tenen guanyadors. El centre sociocultural La Fàbrica va acollir ahir al matí la cerimònia d'entrega dels guardons, en un Espai Crega abarrotat de comerciants locals.

En quant als primers, constaven de tres categories. La primera d'elles, reconeixia el manteniment de l'activitat, que va premiar la llarga trajectòria empresarial de tres establiments. El Basar Aguado, el Kiosko Puig i la botiga BDC es van portar este premi que reconeix no sols la seua trajectòria professional sinó també el seu compromís amb la ciutat de Mislata. Els guanyadors van rebre un premi en metàl·lic de 1.000€, 500€ i 250€ respectivament.

La segona de les categories d'estos Premis al Comerç Local, la relativa a la participació comercial, tenia com a objectiu reconéixer la implicació dels establiments en les fires i esdeveniments d'impuls comercial promoguts per l'Ajuntament. En este apartat, els guanyadors van ser Reality Games, Mimo's i Disproval. Els tres es van portar el seu corresponent trofeu i un premi en metàl·lic igual a l'anterior categoria.

La tercera de les categories era una de les novetats d'esta edició i incloïa cinc premis a la creació d'ocupació, reconeixent així l'esforç dels guardonats en crear i mantindre llocs de treball. En este apartat van ser premiats: Vestel Enginyers de Llevant SL (2.500€) , Cafeteria Menjant (2.000€) , Dolços Rafa (1.250€) , Cafeteria Isabella (750€) i Assessoria Herranz & David SC (500€).

La segona de les novetats d'enguany era l'entrega de les ajudes Xec-Emprén 2018, destinades a premiar a aquells que s'han embarcat en l'aventura d'iniciar un nou negoci. Els guardonats pel seu emprendiment van ser: en la categoria d'empresa, El taller de Costura (amb 3.000€) i Lokura Moda i Complements (amb 1.000€); en la categoria de dona, Cosina Natura (amb 2.000€); En la categoria sènior, Asador Matambre (amb 2.000€); i en la categoria jove, el Bar Amsterdam (amb 2.000€).

Esta cerimònia d'entrega dels II Premis al Comerç Local i de les ajudes Xec- Emprén va estar presidida per l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, i la regidora de Comerç, Mayka Tarín. Durant la seua intervenció, Bielsa va recordar que Mislata compta amb una potent xarxa de xicotets i mitjans comerços que són la primera font de riquesa i generació d'ocupació de la ciutat, i que estos premis són un reconeixement als que ho fan possible. "Desde l'Ajuntament sempre estem disposats a col·laborar amb els nostres recursos a consolidar l'ocupació que generen, i a treballar conjuntament en accions que contribuïsquen a la consolidació del sector comercial".

La celebració d'esta segona edició dels premis simbolitza el suport sense fissures del consistori al sector servicis, que amb xicotets gestos com este posa el seu gra d'arena perquè el somni de traure cap avant una empresa en temps difícils no siga tan complicat. L'acte va estar amenitzat per la parella de còmicsEls germans Coent, que amb la seua actuació van arrancar la carcallada del públic assistent en diverses ocasions amb el seu teatre d'improvisació.

0039
0039
0001
0021
0030
0051
0082
0088
0090
Tornar