Mislata ja compta amb unes noves vivendes tutelades de primer nivell

Els usuaris han visitat hui les noves vivendes, que compten amb els últims avanços en matèria d'assistència social, allotjament i manutenció
12 de desembre 2018

Les noves vivendes tutelades de Mislata han obert hui les seues portes perquè els seus futurs residents i els seus familiars coneguen les instal·lacions i l'equip de professionals que els assistiran. L'edifici que les alberga, situat en el barri del Quint al costat del Centre Ocupacional Municipal, ha sigut íntegrament rehabilitat durant estos últims anys per a acollir a 14 persones amb diversitat funcional psíquica que han sol·licitat suport públic a través de la Conselleria de Polítiques Inclusives. D'esta forma, i gràcies a una gran inversió, Mislata posa en marxa estes vivendes assistides amb personal tècnic que permeten una millora de la qualitat de vida dels seus usuaris i famílies, i que ja poden ser habitades a partir de hui. 

Els i les residents han estat acompanyats durant la visita per membres de la Corporació Municipal, encapçalats per l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, qui ha mostrat una gran satisfacció. Bielsa ha manifestat que “este servei permetrà als usuaris poder tindre esperança i un futur millor, poder autorealitzar-se i, en definitiva, poder viure dignament”. Al que ha afegit que “el nostre major objectiu és fer una política pública dirigida a les persones que més ho necessiten”. 

Els usuaris d'estes vivendes tutelades seran persones amb discapacitat de Mislata, sent ja alguns d'ells usuaris diaris del Centre Ocupacional. L'atenció serà continuada, les 24 hores del dia i els 365 dies de l'any, gràcies a l'assistència de 9 monitors. El complex social està dividit en dos plantes, una d'elles dedicada a vivendes supervisades, i l'altra per a vivendes assistides, on residiran els usuaris que més suport necessiten. Els i les residents treballaran conjuntament amb l'equip assistencial mitjançant assemblees, en les quals establiran torns i s'organitzaran per a la realització de les tasques de la llar. 

Les noves vivendes compten amb els últims avanços en matèria d'assistència social, allotjament i manutenció de les persones usuàries. D'esta forma, tindran tots els recursos a la seua disposició per a tindre una vida autònoma. El govern municipal s'implicarà a garantir la protecció i fomentar activitats de cooperació, convivència i integració en l'entorn comunitari.

 
_MG_2462
_MG_2462
_MG_2486
_MG_2491
_MG_2515
_MG_2545
_MG_2552
_MG_2556
_MG_2560
_MG_2595
Tornar