Policia Nacional i Local posen en marxa a Mislata el pla de Comerç Segur per a Nadal

La junta Local de Seguretat de Mislata ha donat a conéixer l'informe semestral en què s'ha destacat novament "la baixíssima criminalitat del municipi, així com els bons resultats en la lluita contra la violència masclista", segons la regidora de Seguretat Ciutadana i portaveu municipal, Mª Luisa Martínez Mora
11 de desembre 2018

La Junta Local de Seguretat de Mislata s'ha reunit este matí per a analitzar detalladament la situació de la ciutat respecte a temes de Seguretat Ciutadana. Les xifres aportades tant per Policia Local, Policia Nacional i Policia Autonòmica tornen a posar en relleu que la localitat de l'Horta Sud continua sent una de les més segures de tota Espanya. L'alcalde Bielsa ha tornat a posar en valor este aspecte i ha assegurat "que no ens cansarem de destacar que Mislata se situa en les posicions més altes respecte a seguretat ciutadana i no deixaré de dir cóm em sent d'orgullós com a alcalde, i de poder dir als mislaters i mislateres que poden estar tranquils perquè viuen en una ciutat segura".

Amb l'arribada de l'època nadalenca i l'augment de compres, Policia Nacional i Local han posat en marxa un operatiu conjunt de Comerç Segur destinat als comerciants. El pla busca informar els comerços i usuaris, que es veuran complementats amb un augment de les patrulles de proximitat. Amb esta campanya es vol donar consells, principalment als comerciants, per a evitar robatoris durant els moments de màxima afluència així com evitar estafes en una època en què la gran afluència de públic fa especialment fàcil als delinqüents portar-los a cap. Respecte a la campanya nadalenca, finalment, s'ha establit el dispositiu especial de seguretat per a les dates assenyalades de Nit de Nadal, Nit de cap d'any i la cavalcada de Reis.

Un altre dels aspectes més destacables de la reunió informativa ha sigut la felicitació per part de la Subdelegació del Govern de la posada en marxa del Punt Violeta per a la conscienciació, informació i assessorament en la lluita contra la violència de gènere. De fet, han descendit el nombre de casos de dones que han necessitat una especial protecció en un 6,75%. A l'excel·lent treball fet fins a la data, s'unix la subvenció de quasi 25000 euros que rebrà l'Ajuntament de Mislata per part de l'Estat per a continuar lluitant contra la violència masclista.

La Policia Autonòmica per la seua banda ha informat de la posada en marxa d'una campanya d'inspecció en establiments públics per a controlar la gestió de residus perillosos com els olis usats. A més este cos augmentarà considerablement la seua presència en totes les estacions de metro. 

 

_MG_2374
_MG_2374
_MG_2370
_MG_2371
_MG_2376
Tornar