Mislata celebrarà el diumenge 22 d'abril una "Marxa contra el càncer" coincidint amb la "I Fira de l'Esport"

Els dorsals per a l'esdeveniment solidari tenen un preu de 3€ i la recaptació es destinarà íntegrament a la investigació oncològica
11 d’abril 2018

Mislata es prepara per a viure un dels esdeveniments més multitudinaris de l'any, la Fira de l'Esport, la primera edició de la qual se celebrarà els dies 20, 21 i 22 d'abril en la Plaça Major. La cita, organitzada per la Regidoria d'Esports, té com a objectiu donar a conèixer tot el potencial esportiu de la ciutat -estrenant la marca "Mislata ciutat esportiva"- i animar a la ciutadania a practicar esport. Per a açò, prepara una gran fira en la qual estaran presents tots els clubs i entitats esportives de Mislata, les tendes i negocis relacionats amb l'esport i la salut i el propi Ajuntament, que aprofitarà per a promocionar totes les instal·lacions esportives que posa al servei de la ciutadania.

Un dels grans atractius de la Fira de l'Esport de Mislata serà la Marxa contra el càncer, un esdeveniment esportiu i solidari a benefici de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). La prova -no competitiva- forma part del circuit RUNCÁNCER i està organitzada conjuntament per la Junta Provincial de l’AECC i la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Mislata. Amb un traçat urbà de 4,5 quilòmetres, la marxa se celebrarà el diumenge dia 22 d'abril a les 10.30 hores, amb eixida i meta en la Plaça Major, on estarà instal·lada la I Fira de l'Esport.

Les inscripcions tenen un cost de 3€ i tota la recaptació anirà destinada a la investigació oncològica, així com als programes i serveis de l’AECC per a informar, conscienciar, prevenir i diagnosticar de forma precoç aquesta malaltia, recolzant i acompanyant a més els malalts i les seues famílies. El regidor d'Esports, Toni Arenas, espera que la cita siga multitudinària i es mostra convençut que "els veïns i veïnes de Mislata tornarem a demostrar, com hem fet altres vegades, que som una ciutat molt solidària". Els dorsals poden adquirir-se en gimnasos, clíniques i establiments comercials relacionats amb l'esport i la salut. El llistat complet està publicat en mislata.es.

De fet, la solidaritat i la salut són els dos eixos sobre els quals gira el circuit RUNCÁNCER, que engloba un centenar de carreres i marxes distribuïdes per tota la província de València. Amb aquesta I Marxa contra el càncer, Mislata posarà el seu granet d'arena en la lluita contra aquesta malaltia, que servirà a més com a guinda a la I Fira de l'Esport, que espera reunir a milers de persones durant tot un cap de setmana.

 
Banner web Marcha contra el cáncer
Tornar