200 jóvens trien Mislata ON Splash com una alternativa d'oci

La joventut de Mislata ha demostrat que té ganes de passar-ho bé en un entorn alternatiu, sa i no consumista.
07 de juliol 2013
Prop de 200 jóvens han participat les nits del 28 i 29 de juny i del 5 i 6 de juliol a Mislata ON, el programa d'oci nocturn promogut per l'associació juvenil Menys Graus. El 28 de juny, primera nit d'esta fase, es va obrir al públic la piscina municipal de Mislata, amb activitats com ara jocs gegants i aquagym, a més de bany lliure. La iniciativa va tindre una gran acollida, i els usuaris i usuàries es van quedar amb ganes de repetir en pròximes edicions. "Ha estat muy bé i ha sigut molt divertit", asseguren Iván i Víctor, usuaris habituals de Mislata ON.

Per altra banda, els tornejos auto regulats de futbol i basket van ser un èxit amb més d'un centenar de participants que van demostrar que la joventut té ganes de passar-ho bé fent esport en un ambient sa i on el joc net va ser protagonista. "Volia guanyar, però m'ho he passat molt bé.", opina Alicia, una usuària, després del torneig de futbol.

Segons un dels voluntaris, "és una aposta important per oferir oci alternatiu a la joventut, fomentant l'esport." Per a tancar esta fase, el 6 de juliol es va celebrar una masterclass de Zumba a l'aire lliure, que va carregar d'energia a les persones participants, de la mà de Julio Ludizaca, professor de Zumba i balls llatins.

En esta edició estiuenca han col·laborat les Regidories de Joventut, Cultura i Esports i del Club Piscis. La pròxima tardor Mislata ON torna amb una fase terrorífica dedicada a Halloween per a continuar promovent l'oci alternatiu, nocturn i no consumista.
Mislata On
Tornar