L'alcalde inicia la ronda de visites als col·legis per a supervisar les millores realitzades durant l'estiu

Bielsa aprofita també per a saludar a alumnes i professors i reunir-se amb els directors per a conèixer les necessitats de cada centre
11 de setembre 2015

Després de la voràgine del primer dia del nou curs escolar, l'alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa, ha iniciat la tradicional ronda de visites per tots els col·legis públics de la ciutat. Des de hui i durant les pròximes setmanes s'entrevistarà amb els directors de cada centre per a supervisar les inversions realitzades per l'Ajuntament durant l'estiu i conèixer de primera mà la situació i les necessitats de tots ells.

Acompanyat per la portaveu del govern, Mª Luisa Martínez, i les regidores d'Educació i Cultura, Ana Mª Julián i Pepi Luján, l'alcalde ha visitat hui el col·legi públic Almassil. En aquest centre, a més de comprovar l'execució de les obres de millora i condicionament, Bielsa ha aprofitat per a entrar en moltes de les aules a saludar als seus alumnes i professors.

I és que des del Consistori s'ha aprofitat l'estiu per a fer un manteniment integral de tots els centres educatius, sobretot aquelles tasques que per la seua complexitat o per les molèsties que provoquen no poden realitzar-se durant el curs escolar. "Les inversions -explica Bielsa- han arribat a tots els col·legis per igual i s'han repartit en funció de les necessitats que ens van traslladar els directors dels centres i les associacions de mares i pares".

La major part de les obres, reparacions i treballs de manteniment les han realitzat els operaris de les brigades de serveis generals de l'Ajuntament i la brigada d'obres de Nemasa, l'empresa pública de Mislata. Eliminació de barreres arquitectòniques, reparacions de paviments i juntes de dilatació, impermeabilització d'humitats, substitució de taulells, construcció de nous murs o escomeses d'aigua són alguns dels treballs més freqüents que les brigades municipals han realitzat en els col·legis de Mislata, a més de les labors de manteniment de fusteria, llanterneria i electricitat, també comunes en tots els centres.

En alguns casos, per l'especificitat o complexitat tècnica de les actuacions, la regidoria d'Urbanisme i Obres de Mislata ha optat per contractar els serveis a empreses externes, seguint els projectes de l'Oficina Tècnica Municipal. Est és el cas de la construcció de nous banys en les aules d'Infantil del Mestre Serrano, la reparació de la façana del Gregorio Mayans, la seguretat del la qual preocupava molt als pares dels alumnes o la pintura interior i de façana de tots els col·legis, que també l'ha realitzat una empresa especialitzada.

Visita alcalde colegios públicos Mislata-1
Visita alcalde colegios públicos Mislata-1
Visita alcalde colegios públicos Mislata-2
Visita alcalde colegios públicos Mislata-3
Visita alcalde colegios públicos Mislata-4
Visita alcalde colegios públicos Mislata-5
Tornar