Comença la 49 edició del Torneig d'Escacs

Enguany les partides es disputen en el Centre Sociocultural La Fàbrica
12 d’agost 2015
Ja ha començat el Torneig d'Escacs a Mislata i enguany compleix la 49 edició amb un canvi en el local de joc, ja que està celebrant-se en el centre sociocultural La Fàbrica. Per als organitzadors el canvi ha sigut positiu, “primer per l'entorn amb un bonic parc i zones enjardinades, després per l'edifici amb màquines expenedores, espaiós, il·luminat, modern, i en tercer lloc les sales de joc, com la del torneig C amb una il·luminació natural i vistes al parc extraordinàries. També cal destacar la instal·lació de pantalles i butaques per a seguir les partides”.

Dos-cents trenta jugadors de totes les edats i nivells ompliran fins al 16 d'agost les instal·lacions situades en el primer pis del Centre Sociocultural. Majors i xicotets, aficionats i professionals es divideixen en els tres Tornejos i a més el dissabte dia 15 hi haurà un Torneig infantil. El regidor de joventut, Toni Arenas, qui va destacar l'èxit d'organització per part del club, i l'organitzador, el mislater Jesús Martínez Alcázar, van donar la benvinguda als participants, juntament amb l'àrbitre principal en l'acte d'inauguració del passat dilluns.

En l'Open Internacional A, per a jugadors de major força, s'ha aconseguit ajuntar vuit mestres que no van donar lloc a sorpreses en la primera jornada de joc. En els altres dos Tornejos, dividits segons la força dels participants, s'ha jugat també una ronda. Estan representats sis països i ha augmentat la participació altres províncies espanyoles, encara que la majoria de jugadors són de les tres províncies de la Comunitat.

El Torneig que té una durada d'una setmana i es disputa de dilluns a diumenge, congregarà molt de públic i per tercer any es retransmetran en directe per Internet deu partides cada dia, que es podran seguir tant des del PC, com el mòbil o tauleta. Diumenge acabarà amb la proclamació dels campions de totes les categories.

Imatges, partides en directe i més informació en: http://www.ajedrezmislata.org

Informació oferida per Vicent Gómez.
Inicio Torneo de Ajedrez de Mislata-1
Inicio Torneo de Ajedrez de Mislata-1
Inicio Torneo de Ajedrez de Mislata-2
Inicio Torneo de Ajedrez de Mislata-3
Inicio Torneo de Ajedrez de Mislata-4
Inicio Torneo de Ajedrez de Mislata-5
Inicio Torneo de Ajedrez de Mislata-6
Inicio Torneo de Ajedrez de Mislata-7
Inicio Torneo de Ajedrez de Mislata-8
Tornar