Històric de notícies

Entre
Data d'inici
RadDatePicker
RadDatePicker
Mostrar calendari
i
Data de fi
RadDatePicker
RadDatePicker
Mostrar calendari
08 de gener 2020

Reunió bilateral entre els ajuntaments de Mislata i València per a millorar els espais i serveis comuns

Carlos F. Bielsa i Sandra Gómez establixen les bases per a crear una comissió bilateral de treball que millorarà l'accessibilitat i l'entorn urbà que compartixen totes dos ciutats. Bielsa: "Els ciutadans de Mislata i València utilitzen els serveis de tots dos municipis i, per tant, els governs hem de tindre una visió comuna i pacificar les fronteres entre les ciutats, generant entorns amables"
06 de gener 2020

Mislata rep als Reis Mags d'Orient amb una espectacular cavalcada

La tradicional desfilada, que ha comptat amb la participació de bona part del teixit associatiu i festiu de la ciutat, saca al carrer a més de 10.000 persones per a rebre a Ses Majestats d'Orient. Melcior, Gaspar i Baltasar, acompanyats pels seus patges i seguicis, han recorregut Mislata des de l'avinguda de la Pau fins al mateix balcó de l'Ajuntament on, acompanyats per l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, han dirigit unes paraules a les xiquetes i xiquets, els grans protagonistes de la nit
12 de desembre 2019

Mislata instal·la els primers punts de recàrrega públics per a cotxes elèctrics

Este nou servei municipal s'emmarca dins d'un profund pla de modernització de la ciutat i del compliment dels objectius europeus de l'Agenda 2030. Segons l'alcalde, Carlos F. Bielsa: "A Mislata estem apostant per maneres de transport més netes i eficients. La transició energètica no serà possible sense un canvi cap a la mobilitat sostenible"
Mostrant del 61 al 80 de 155 resultats