Històric de notícies

Entre
Data d'inici
RadDatePicker
RadDatePicker
Mostrar calendari
i
Data de fi
RadDatePicker
RadDatePicker
Mostrar calendari
20 de gener 2021

El Consell de les Dones i per la Igualtat de Mislata establix les seues prioritats per a 2021

L'òrgan, presidit per l'alcalde i integrat per representants de totes les associacions de dones de la ciutat, celebra una sessió telemàtica per a posar en comú les accions que es duran a terme durant este exercici. Carlos F. Bielsa: "Esta pandèmia no pot parar la lluita per una igualtat real i una equiparació de drets en tots els àmbits. En polítiques d'igualtat, cap pas arrere"
11 de gener 2021

Mislata endurix les mesures de prevenció enfront del Covid-19

Després de la celebració de la Junta Local de Seguretat, des del consistori demanen a la ciutadania reduir al màxim el contacte social i evitar eixir al carrer si no és imprescindible. Carlos F. Bielsa: "Són mesures molt restrictives, però ens trobem, possiblement, davant les setmanes més dures de la pandèmia i hem d'actuar amb fermesa i responsabilitat per a mantindre a Mislata segura"
05 de gener 2021

Mislata rep als Reis Mags d'Orient des dels balcons

Tres comitives reals han recorregut tots els carrers de la ciutat perquè els xiquets i xiquetes de Mislata pogueren veure a Melcior, Gaspar i Baltasar des de la seguretat de les seues cases. Carlos F. Bielsa: "Els xiquets i xiquetes han demostrat un comportament exemplar durant els moments més durs de la pandèmia i ens han donat una lliçó de civisme. No podíem deixar-los sense el seu dia més especial"
29 de desembre 2020

Mislata incentiva el reciclatge amb premis

Durant sis setmanes, la seu de l'empresa pública Nemasa albergarà en les seues instal·lacions una màquina per a incentivar el reciclatge de botelles de plàstic, llandes, mòbils, piles o taps i que obsequiarà amb premis a les persones que vulguen participar
21 de desembre 2020

L'art ha tornat als carrers de Mislata amb l'edició d'art públic de la Biennal

Les cinc obres premiades per la Biennal de Mislata Miquel Navarro van ser visitades pel jurat aquest dissabte, que finalment va seleccionar la proposta de Manu Blázquez, '10 pintures grises i una constel·lació de fons' com a meritòria del Premi Adquisició, dotat amb 6.000 euros. Amb això, l'obra ja forma part de la col·lecció d'art municipal
Mostrant del 41 al 60 de 132 resultats