Històric de notícies

Entre
Data d'inici
RadDatePicker
RadDatePicker
Mostrar calendari
i
Data de fi
RadDatePicker
RadDatePicker
Mostrar calendari
21 d’octubre 2020

El CAR de Mislata rep la visita de la Secretària d'Estat de Migracions

El Centre d'Acolliment a Refugiats de Mislata va comptar ahir amb una visita institucional de la nova Secretària d'Estat de Migracions, Hana Jalloul, al costat del Subdelegat del Govern, Rafael Rubio, i representació del Comité Acnur-València. Van ser rebuts per l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, al costat del director del centre, Felipe Perales. Per a Carlos F. Bielsa: «La funció del centre és imprescindible per a fer de la nostra ciutat un lloc més acollidor i solidari, sensible amb els conflictes internacionals que porten a moltes persones a fugir dels seus orígens»
16 d’octubre 2020

Un grup d'Agents Covid vela pel compliment de les normes sanitàries als carrers de Mislata

Part del personal contractat pel Pla Social d'Ocupació entrega mascaretes i recorda als vianants les mesures d'obligat compliment per a millorar la prevenció i posar fre als contagis. Per a l'alcalde, Carlos F. Bielsa, és "essencial que els nous treballadors i treballadores municipals col·laboren a protegir a la ciutadania, i al mateix temps suposa la reinserció laboral i nova oportunitat per a moltes persones que estan travessant dificultats econòmiques"
04 de setembre 2020

La vicealcaldessa de Mislata, nomenada Directora General de Ports, Aeroports i Costes de la Generalitat

Tinenta d'alcalde des de l'any 2011, vicealcaldessa des de 2019; Martínez Mora continuarà compatibilitzant la vicealcaldia, el càrrec de portaveu del govern municipal i les responsabilitats econòmiques de l'Ajuntament amb la nova responsabilitat a nivell autonòmic que assumix com "un gran repte del mateix rang que la gestió municipal de Mislata, que sempre serà el més important per a mi"
Mostrant del 21 al 40 de 135 resultats