Històric de notícies

Entre
Data d'inici
RadDatePicker
RadDatePicker
Mostrar calendari
i
Data de fi
RadDatePicker
RadDatePicker
Mostrar calendari
05 de març 2021

Mislata educa en Igualtat

Els col·legis i instituts de Mislata se sumen a les accions amb motiu del dia Internacional de la Dona visibilitzant l'educació com a eina per a la igualtat
10 de febrer 2021

Mislata espera la ràpida licitació d'obres de l'Hospital Manuela Solís

El futur complex sanitari, situat en l'antic Hospital Militar, és una reivindicació històrica de la ciutadania de Mislata. Carlos F. Bielsa: "El nou hospital serà un avanç molt important per a la nostra ciutat i per al benestar col·lectiu. Confiem que la licitació per part de la Generalitat comence com més prompte millor"
05 de febrer 2021

El Centre Ocupacional de Mislata incorpora un sistema tecnològic per a millorar la seguretat enfront de la Covid-19

El projecte convertix al COM en un centre pilot i en un edifici intel·ligent que permetrà millorar encara més els seus serveis. Carlos F. Bielsa: "Mislata sempre ha sigut una ciutat pionera en totes les qüestions que tenen a veure amb l'avanç tecnològic i amb la modernitat. Ara, amb aquest sistema aprofitarem els avantatges que oferix la nova tecnologia per a protegir les persones i salvaguardar la seua seguretat"
04 de febrer 2021

Mislata s'adhereix al Pla Resistir que dotarà al municipi de 865.071 euros

El programa d'ajudes beneficiarà a persones treballadores autònomes i microempreses de fins a 10 treballadors afectades per les conseqüències econòmiques de la crisi sanitària. Carlos F. Bielsa: "És un pla útil, molt necessari per a ajudar als sectors que pitjor ho estan passant en aquest moment i que ajudarà a pal·liar la greu situació que estan patint. Estem treballant intensament i posarem tota la nostra obstinació perquè les ajudes arriben al més prompte possible"
Mostrant del 21 al 40 de 132 resultats