Notícies

Entre
Data d'inici
RadDatePicker
RadDatePicker
Mostrar calendari
i
Data de fi
RadDatePicker
RadDatePicker
Mostrar calendari
12 de maig 2020

Mislata suspén les seues Festes Patronals i Populars 2020

L'Ajuntament de Mislata, amb l'acord del teixit associatiu i festiu de la localitat, suspén de manera definitiva les Festes Patronals i Populars 2020 a causa de la pandèmia del COVID-19. Carlos Fernández Bielsa: "Suspendre les Festes de Mislata ha sigut una difícil decisió. En elles, estan posades molta faena i il·lusió per part de col·lectius socials i ciutadania, però és l'opció més responsable i conseqüent amb la situació d'emergència tan canviant i imprevisible que estem vivint"
01 de maig 2020

Mislata, la ciutat amb major densitat de població d'Espanya, preparada per a la desescalada

El govern municipal fa públic un paquet de mesures i recomanacions extraordinàries per a garantir les mesures de prevenció i la seguretat de la ciutadania. Gràcies a la intervenció de l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, amb la Delegada del Govern a la Comunitat Valenciana, els mislaters i mislateres podran utilitzar el parc de Capçalera de València per a passejar i practicar esport. Carlos Fernández Bielsa: "Amb la densitat de població més alta d'Espanya i la segona d'Europa tenim per davant un gran repte com a ciutat, però si tota la ciutadania respectem amb responsabilitat les normes i les recomanacions aconseguirem una desescalada reeixida"
16 d'abril 2020

Mislata garantix el benestar social davant el Covid-19

Carlos F. Bielsa: "Estem en un moment d'extremada gravetat i no podem deixar a ningú arrere. Tots estem vivint moments durs, però són els més vulnerables els que necessiten més de la nostra atenció. És la nostra obligació moral cuidar de tots ells"
03 de febrer 2020

Mislata rep a la Fallera Major de València 2020 i presenta la imatge de les festes

L'alcalde de la ciutat, Carlos Fernández Bielsa, va rebre la visita de Consuelo Llobell Frasquet acompanyada per la seua cort d'honor. La màxima representant de les Falles de València va rebre la clau honorífica i va tindre l'oportunitat de signar el llibre de la ciutat, així com de dirigir unes paraules a les representants de les onze comissions de Mislata
12
Mostrant del 1 al 20 de 23 resultats