Mislata JoveFest - La Bien Querida en concert

Parc de la Canaleta de Mislata. Entrades disponibles
Joves
Del 24/09/2021 al 24/09/2021

MISLATA JOVE FEST - BENVINGUDA TARDOR 2021

Festa d'inici de curs dels Centres Joves de Mislata.

Divendres 24 de setembre, al Parc de la Canaleta a partir de les 18:00h

 

  • CONCERT DE LA BIEN QUERIDA (a les 20:30 hores): RESERVA LA TEUA ENTRADA ACÍ 

* El concert es desenvoluparà atenent les mesures de prevenció de la covid-19. Les invitacions tenen un càrrec de 2 euros de despeses de gestió.  

  • Mostra associativa dels col·lectius juvenils de Mislata
  • Activitats recreatives i moltes sorpreses. 
L’Ajuntament de Mislata recupera enguany el MISLATAJOVE FEST com a festa de benvinguda per a iniciar el curs.  Coincidint amb l’inici de les classes, la Regidoria de Joventut organitza un concert de La Bien Querida i un espai associatiu en el Parc de la Canaleta, on els col·lectius juvenils del municipi mostraran les seues propostes per a la gent jove de Mislata.
 
El concert d’esta edició serà a càrrec de LA BIEN QUERIDA.  L'artista  ha actuat en festivals de la talla del Primavera Sound o el FIB i ara arriba a Mislata per a desplegar la seua reconeguda qualitat musical, que combina poesia i delicadesa amb un so potent i seductor. Un luxe absolut. 
 
En l’espai associatiu participen el Consell de la Joventut de Mislata, els Juniors Per un Món Nou, Juniors San Miguel de Soternes, Juniors San Francisco de Asís, Junior Shalom, l’Esplai Tabalet, Quera i Beat Crew. Encara està obert el termini per a que altres associacions juvenils estiguen presents en esta mostra(Consultar en el Centre Jove El Mercat o Centre Jove Túria)
Tornar