Programació Centre Sociocultural La Fàbrica

Estiu 2021
La Fàbrica
Del 22/07/2021 al 23/07/2021

PROGRAMACIÓ CENTRE SOCIOCULTURAL LA FÀBRICA ESTIU 2021

CURSOS I ACTIVITATS PER A PÚBLIC INFANTIL I FAMILIAR 

GASTROCIÈNCIA  KIDS

En “GastrocienciaKids”, aprendràs a elaborar unes delicioses gominoles utilitzant ingredients més saludables, un increïble bescuit líquid amb un ingredient secret, o uns espaguetis de meló d'Alger, mentre alternes la pràctica de la cuina i descobreixes la seua explicació científica.


Duració: 2h
Dia i hora: 12 de juliol, 18.00 a 20.00
Preu: gratuït


TALLER SABÓ ARTESÀ


Parlarem de com es fa el sabó, el procés de “saponificació” i què es necessita. Realitzarem un sabó natural artesà de glicerina, amb la denominada tècnica del «melt & pour«, fondre i abocar, en el qual cada participant podrà customizar-lo com més li agrade afegint flors seques naturals de lavanda, llavors de lavanda, olis essencials, etc.


Duració: 2h
Dia i hora: 19 de juliol, 18.00 a 20.00
Preu: gratuït 

 

TALLER PINTA LA MÚSICA


Un taller basat en la sincronia, fent coincidir el ritme de la música amb el de la pintura i amb el de les nostres pròpies mans, Mitjançant una selecció de peces musicals. El taller s'introdueix amb una selecció d'obres d'art i artistes que van treballar al voltant de la música, tant d'ahir com de hui.


Duració: 2h
Dia i hora: 21 de juliol, 18.00 a 20.00h.
Preu: gratuït 


 

CURSOS I ACTIVITATS PER A PÚBLIC INFANTIL. 6 – 12 ANYS

 

TALLER ROBLOX


Crearem el nostre propi videojoc amb el programa Roblox, una eina senzilla, fàcil i divertida per a iniciar-se en la programació.


Duració: 4h (2 sessions de 2 h)
Dies i hora: 13 i 15 de juliol, 11.00 a 13.00
Preu: Gratuït


DIORAMES CULTURALS DE MISLATA


Aprendre l'evolució de la població, des dels seus orígens fins als nostres dies, conéixer els edificis més excel·lents. En un espai tubular simulant un diorama, decorarem i col·locarem edificis significatius com l'ajuntament, la biblioteca, o l'església.


Duració: 2h
Dies i hora: 14 de juliol, 11.00 a 13.00
Preu: Gratuït


PLANTES CARNÍVORES


Misterioses, sorprenents, inquietants, són… Les Plantes Carnívores, “bon apetit”. Descobreix tots els misteris que alberguen aquestes meravelles de la naturalesa i el perquè de la seua aparició en la terra. Coneixerem de prop com són aquest tipus de plantes i els seus paranys més creatius i eficaços.


Duració: 2h
Dia i hora: 22 de juliol, 11.00 a 13.00
Preu: Gratuït 


MODALITAT I INSCRIPCIONS PER ALS CURSOS I TALLERS

Modalitat: les sessions seran presencials, respectant les mesures sanitàries de la Covid-19. Cada taller tindrà un kit individual amb el qual es desenvoluparà l'activitat. 

Inscripcions: les inscripcions es podran realitzar per correu electrònic: [email protected], per telèfon: 607271879 o per whatsapp: 607271809. Els cursos i tallers es dirigeixen a públic infantil i familiar resident a Mislata.

Medios-TALLER-gastro
Medios-TALLER-gastro
Medios-TALLER-roblox
Medios-TALLER-dioramas
MEDIOS - A3-TALLER-plantes-
MEDIOS -sabo-artesanal
MEDIOS -TALLER-PINTA-LA-MUSICA
Tornar