Estiu Viu a Mislata 2021

Programació d'oci i cultura per a juliol i agost
Oci i temps lliure
Del 20/08/2021 al 20/08/2021

ESTIU VIU A MISLATA

Entrades gratuïtes, aforaments limitats i amb reserva prèvia

 

RESERVA D'ENTRADES PER ALS ESPECTACLES 

ENTRADA GRATUÏTA PRÈVIA I RETIRADA D'INVITACIÓ A TRAVÉS DE LA WEB www.mislata.es

PUNJA EN L'ENLLAÇ HABILITAT EN CADASCUN DELS ESPECTACLES PER A FER LA RESERVA.

ÉS NECESSARI REGISTRE DE DADES PERSONALS EN APLICACIÓ, PER NORMATIVA DE PREVENCIÓ SANITÀRIA.

EN CAS DE NO ACONSEGUIR ENTRADA, POTS ACUDIR A L'ESPECTACLE A LA SEUA HORA, PERMETENT-SE L'ENTRADA FINS A COMPLETAR AFORAMENT.

 
 

PROGRAMACIÓ JULIOL

 

Divendres 2 
 
MÚSICA CORAL | 20.30h | Hort de Casa Sendra
 
Coral Ramón Ibars de Mislata
Duració: 55' | Tots els públics
 
 

Dijous 8 

CONCERT 20.30h | Hort de Casa Sendra

Maluks en concert

El grup valencià de dancehall, reggae, cúmbia i dub, format per quatre dones, dona els seus primers passos en 2019. El primer senzill Fins l’alba, que tracta l’assetjament a les dones als espais d’oci, va tindre una espectacular acollida a Youtube i a la premsa. Poc desprès, ens tornaren a sorprendre amb el seu segon single Comboi: una cançó molt estiuenca, on els ritmes llatins es barregen a la perfecció amb el drum’n’bass, una cançó electrònica amb influències latin, on la celebració i la festa es converteixen en la millor senya d’identitat.

 

Divendres 9 

CINEMA D'ESTIU 22.00h | Parc de La Canaleta

"Joker"

SinopsiArthur Fleck (Joaquin Phoenix) viu en Gotham amb la seua mare, i la seua única motivació en la vida és fer riure a la gent. Actua fent de pallasso en xicotets treballs, però té problemes mentals que fan que la gent li veja com una bestiola rara. El seu gran somni és actuar com a còmic davant del públic, però una sèrie de tràgics esdeveniments li farà anar incrementant la seua ira contra una societat que li ignora. Génere: Thriller, Drama, DC Comics | Duració: 122' País: EE.UU. Any: 2019 Qualificació per edats: No recomanat menors de 18 anys. 

 

Dissabte 10

TEATRE | 20.00h | Anfiteatre de Felip Bellver

"Asteroid" de Campi qui Pugui

Sinopsi: Un meteorit ha impactat a la via pública. L’equip especialista SpaceGuard fa un primer apropament. Però comencen a succeir coses inesperades. Un espectacle que, mitjançant l’humor absurd, afronta la forma de relacionar-nos amb allò que desconeixem. La producció combina teatre gestual i titelles amb l’objectiu d’aconseguir un impacte sorprenent i transformador a l’espai públic. | Companyia: La companyia Campi Qui Pugui naix l’any 2008 fruit de la passió de dos persones per crear i compartir teatre. La companyia està fundada i dirigida per l’actor Jordi Pedrós i l’actriu Cristina García, formats en diferents mètodes teatrals a escoles de París, Barcelona i Lleida. | Tots els públics   

 

Dissabte 10 

TEATRE | 22.00h | CEIP Jaume I

"Mr. Blue Sky" de La Fam Teatre

SinopsiEl món es troba col·lapsat d'informació, d'imatges, notícies... I l'ésser humà es troba saturat de continguts però buit d'humanitat. Ens hem convertit en màquines, en éssers mecanitzats sense comunicació. Mr. Blue Sky conta la història de com, un dia, l'ésser humà es va tornar a descobrir. Es van trencar les fronteres i les barreres tecnològiques que els separaven i es van tornar a mirar als ulls. Van descobrir el món deixant així la tecnologia a un costat. CompanyiaLa Fam Teatre és una jove companyia de teatre de carrer que naix l'any 2014 a la ciutat de Vila-real (Castelló) de la inquietud d'un experimentat equip d'actors, actrius i músics amb la intenció de treballar nous codis i estètiques escèniques que transformen el carrer en un espai no convencional. Des del nostre inici en 2014, no han parat d'arriscar al carrer, trencant barreres i acostant el teatre i les arts escèniques a nous públics. Les produccions de la companyia s'han caracteritzat per la seua potent posada en escena i el seu compromís amb les propostes escèniques amb missatge buscant la reflexió de l'espectador. | Tots els públics.

 

Dimecres 14

TALLERS INFANTILS | 19.30h | Plaça Príncep d'Astúries

Activitats infantils de creativitat, per Arquilecturas

Taller didàctic que potencia el caràcter festiu, recuperant els ornaments tradicionals a partir de l'arquitectura del paper. És una activitat dirigida a un públic familiar, dissenyada perquè els xiquets i xiquetes puguen participar acompanyats pels seus pares, mares o tutors o de manera autònoma. Es tracta de descobrir la riquesa de l'arquitectura de paper, la màgia que suposa desdoblegar-ho i generar un volum. S'instal·laran diverses taules de treball en les quals xiquets i xiquetes podran crear la volumetria generada pel plec del paper i obtindre un llum origami que poden emportar-se a casa.

 

Dijous 15

MÀGIA | 20.00h | Hort de Casa Sendra

"Encantada", espectacle de màgia d'Estefanía Galera

"Encantada" és un espectacle de màgia divertit i visual amb efectes sorprenents i interacció amb el públic. Estefanía Galera porta 15 anys sobre els escenaris fent màgia. Actualment és maga resident en el Magic Museum by Yunke, també ha participat en alguns dels festivals més importants del nostre país i, a més a més, enguany ha participat en el programa televisiu Got Talent España, arribant a la semifinal. 

 

Divendres 16

CINEMA D'ESTIU 22.00h | Parc de La Canaleta 

"Las aventuras del Doctor Dolittle"

SinopsiDesprés de perdre a la seua dona fa set anys, l'excèntric Dr. John Dolittle , un prestigiós doctor i veterinari, es va tancar en si mateix després dels murs de la seua mansió amb l'única companyia de la seua col·lecció d'animals exòtics. Però quan la jove reina cau greument malalta, Dolittle haurà de deixar, molt a la seua pesar, la seua vida d'ermità per a embarcar-se en una èpica aventura a una mítica illa a la recerca d'una cura, recuperant el seu sentit de l'humor i el seu coratge a mesura que es creua amb vells adversaris i mentre descobreix meravelloses criatures. Génere: Fantàstic, Aventures, Cinema familiar | Duració: 101' | País: EE.UU. | Any: 2020 Qualificació per edats: apta per a tots els públics i distintiu especialment recomanada per a la infància.

 

Dissabte 17 

TEATRE | 20.00h | Anfiteatre de Felip Bellver

"Glubs" de Yllana + Nacho Villar Producciones

Sinopsi: Després d'un aparatós naufragi, quatre mariners apareixen desorientats terra endins, amb un únic objectiu: trobar al més prompte possible un port on embarcar. En aqueixa èpica epopeia pescaran taurons, sobreviuran tempestes, lluitaran divertides batalles i arrossegaren als espectadors per una cascada d'absurdes situacions que té com a teló de fons el seductor món de la mar. Ens submergim en un oceà de sketches, amb un llenguatge onomatopeic, farem un viatge per l'humor més absurd i salvatge. Companyia: Glubs serà el primer espectacle de carrer concebut per Yllana en els seus 29 anys d'existència i el sisé per a Nacho Vilar Produccions, després de muntatges com Habitus Mundi o Typical. Inspirat en l'espectacle 'Glub, Glub' (1993). Glubs presenta un característic humor sense paraules, visual i de ritme trepidant, afegint-se, en aquesta ocasió, les coreografies de dansa de Nacho Vilar Produccions. El repartiment està format per intèrprets habituals en els treballs de la productora com són Sergio Alarcón, Elia Estrada i Emmanuel Vizcaíno, als quals s'uneix en aquesta ocasió David Terol. | Tots els públics.

 

Dissabte 17 

TEATRE | 22.00h | CEIP Jaume I 

"Oyun" de El Fedito

Sinopsi: Qui o què és l'escultura? El malabarista o l'artefacte creat? Què és l'estabilitat? Quin és el límit? Aquestes preguntes condueixen a la cerca del més difícil encara, de l'equilibri perfecte, cap a l'arquitectura dels malabars, l'harmonia entre tots els elements: olles, culleres, cordes, pilotes. En Oyun (del turc joc) tot gira entorn de les olles i altres elements quotidians i a mesura que va construint un artefacte en equilibri, el malabarista va creant l'espai, dibuixant l'aire, i, sobretot, jugant i desafiant a la gravetat. | Companyia: Federico Menini, El Fedito, d'origen argentí, prové del món de l'arquitectura i l'art, havent estudiat durant diversos anys en diversos països: Espanya, Xile, Turquia, Mèxic, i Rússia, adquirint coneixements provinents de diferents disciplines artístiques: escultura, teatre social, vídeo, gravat, fotografia, dibuix, crítica, escenografia… totes elles eines per al circ, el gran art multidisciplinari. Després de més de 15 anys assistint a innombrables congressos i convencions de circ, formant-se en diferents tècniques circenses (malabars, funambulisme, teatre, equilibris, clown, acrobàcies, màgia còmica, dansa experimental…), i treballat amb diverses companyies, ha creat els seus propis espectacles, fruit de la investigació i mescla de disciplines artístiques. | Tots els públics.

 

Dijous 22

MONÒLEG CÒMIC | 20.00h | Hort de Casa Sendra

"Regreso al pasado", monòleg de Raúl Antón

¡Hasta luego, Mari Carmen!,  la frase s'escolta pel carrer, amb amistats, en el treball... És el senyal d'identitat de Raúl Antón, un còmic que s'obri pas gràcies al boca a boca i a les xarxes socials. Els runners, la Ruta del Bakalao, l’antiga Canal 9 o el València CF, són alguns dels seus vídeos 'estrela'. Els seus esquetxos mesclen riures i sàtira amb qüestions de la Comunitat Valenciana, des dels costums de les festes dels pobles fins al balafiament d'obres públiques en desús.

 

Divendres 23 

CINEMA D'ESTIU |22.00h | Parc de La Canaleta 

"La trinchera infinita"

SinopsiHiginio i Rosa porten pocs mesos casats quan esclata la Guerra Civil, i la vida d'ell passa a estar seriosament amenaçada. Amb ajuda de la seua dona, decidirà utilitzar un forat cavat en la seua pròpia casa com a amagatall provisional. La por a les possibles represàlies, així com l'amor que senten l'u per l'altre, els condemnarà a un tancament que es prolongarà durant més de 30 anys. Génere: Drama, basat en fets reals, Guerra Civil Española | Duració: 147' | País: Espanya | Any: 2019 Qualificació per edats: No recomanat menors de 16 anys.

 

Dissabte 24 

TEATRE | 20.00h | Anfiteatre de Felip Bellver 

"The Legend" de El Gran Dimitri

SinopsiDimitri, un geni de l'escenari segons ell (encara que de dubtosa reputació artístic), s'enfronta al seu tercer treball en solitari. Després de quasi actuar en prestigiosos festivals, sales B dels millors teatres i de quasi guanyar algun premi, Dimitri té una epifania: “He nascut per a ser una llegenda de l'escenari”. Així que munta un espectacle on es jugarà la vida. Dimitri es presenta amb un nou xou on es jugarà una vegada i una altra la vida per a aconseguir aquest objectiu. 

Imagina que en qualsevol moment pot passar, una crida, algú que el descobrisca i li oferisca el contracte de la seua vida: actuar per a un auditori de 100.000 persones i ser recordat com una llegenda. Per això funció a funció crearà l'espectacle amb el qual serà recordat i estimat, com una rockstar. Així Dimitri es presenta en escena ovacionat per la seua bogeria i pretensió desmesurada. És la història d'un antiheroi, d'un idiota d'un perdedor que té la gosadia de continuar barallant pel que vol. Aquest espectacle està dedicat als antiherois, als somiadors.  | Companyia: Aquesta companyia va nàixer en 2011 a la ciutat de Granada, de la mà d'Antonio Jesús Gómez i fou per casualitat-necessitat. Des del principi es va dedicar a la comèdia amb un caràcter i estil propi i ha desenvolupat el seu treball des de llavors. Tres espectacles per a carrer i sala, “The Great Circus Xou” estrenat en 2011, “Cirkusz Rupt” estrenat en 2015 i el seu últim treball “The Legend” estrenat al juny de 2019. A part dels seus muntatges ha participat en projectes com “El Circ Mediterrani” i “Ludo Circus Xou. | Tots el públics.

 

Dissabte 24

TEATRE | 22.00h | CEIP Jaume I 

"Olea" de Visitants Teatre 

SinopsiL'olivera és l'arbre sempre present en totes les cultures mediterrànies antigues i actuals com a símbol de resistència, fortalesa i pau. Olea naix d'una olivera i l'utilitza com a fil conductor pel seu simbolisme i com a eix d'unió entre els pobles fins a arribar a ser testimoni de la desintegració de les cultures mediterrànies actuals. Dos dones unides i confrontades per una olivera. La lluita pel territori i el poder o la unió per a sobreviure en un món sense homes. Quan la guerra sacseja la terra i s'emporta als homes, la continuïtat de la vida depén d'elles. | Companyia: Visitants transita per l'escena de carrer des de 1989 i des de llavors ha fomentat la cerca de nous llenguatges escènics. Carrers, places, parcs, ports, museus, monuments, trens, hotels, parets, arbres i altres llocs han sigut testimonis dels reptes i de les experiències emocionals de les nostres creadores. Les persones que configuren els seus equips artístics són inquietes, crítiques, inconformistes i provocadores d'emoció i, per a elles, l'espai públic i a l'aire lliure transcendeix al concepte de lloc físic convencional per a convertir-se en el llenç on dur a terme les seues creacions. Durant tot aquest camí han creat multitud de projectes de diferents formats, alternant i fent dialogar disciplines, que les han acompanyades per diversos continents. Cada pas, cada creació, cada funció, cada èxit i, sobretot, cada moment de crisi, són els pilars de la seua evolució, sempre en equilibri incòmode, per a no abandonar la seua passió: la creació en l'espai públic. | Tots el públics.

 

Dijous 29

MONÒLEG CÒMIC | 20.00h | Hort de Casa Sendra 

"En Quarantena", monòleg de Carol Tomás

Sinopsi: Carol Tomás sosté la teoria que el món està en quarantena, estem fent les coses malament: Donald Trump als EUA, Bolsonaro al Brasil i el més perillós i inquietant… Paulina Rubio coaching de la veu? Veieu? El món es va al carall! A Carol li ha arribat per endavant la crisi dels 40, però en aquest xou ens demostrarà que encara està en la flor del riure. Duració: 55| Públic jove i adult.


Divendres 30 

CONCERT TEATRALITZAT 19.00h | Plaça de la Constitució

"Nanets Band Rock" de Mira Rosana

Sinopsis: Nanets Band Rock és una banda super divertida de Rock en valencià per a xiquets i xiquetes. A l’espectacle es combinen cançons amb temàtiques del món de la infància i els valor endolçats amb temes d’actualitat. Tot en una possada en escena amb músics tocant en directe, es complementa amb diversos sketches teatrals interpretats per la pallassa Pupetes que interactua amb la cantant i fan participar als xiquets i xiquetes. | Duració: 60' | Públic infantil i familiar.

 

 

Divendres 30

CINEMA D'ESTIU 22.00h | Parc de La Canaleta  

"La boda de Rosa" 

Sinopsi: A punt de complir 45, Rosa s'adona que ha viscut sempre per als altres i decideix marxar-se, deixar-ho tot i estrényer el botó nuclear. Vol prendre les regnes de la seua vida i complir el somni de tindre un negoci propi. Però prompte descobrirà que el seu pare, els seus germans i la seua filla tenen uns altres plans, i de canviar de vida no és tan senzill si no està en el guió familiar. | Gènere: Comèdia dramàtica. Rodada a València i també en localitats com Paterna, Catarroja, Picassent, Alcàsser, Silla o Benicàssim | Duració: 100' | País: Espanya | Any: 2020 | Qualificació per edats: No recomanat menors de 12 anys.

 


 

PROGRAMACIÓ AGOST


Dilluns 2

CONCERT | 20.00h | Hort de Casa Sendra

Notes per la Igualtat, Quinteto Casaluna

El Quintet Casulana sorgeix de la iniciativa d'un grup de dones músiques. Elles són integrants de l'Orquestra de València, la Orchestra della Magna Grècia de Taranto i professores dels conservatoris de música de València. El seu nom ret homenatge a la figura de Maddalena Casulana, una de les primeres dones compositores que va tindre música impresa i publicada en la història de la música occidental. Un dels objectius perseguits per totes les seues components és la recuperació i difusió de la música escrita per dones compositores, portant en el seu repertori, entre altres, obres de Sofía Gubaidulina, Gracyna Bacewicz, Mel Bonis, Louise Heritte-Viardot o Amy Beach. El Quintet Casulana va rebre el premi Clara Campoamor 2108 per la seua labor en la recuperació i difusió de la música de dones compositores. | Tots els públics.

 


Dimecres 4

CONCERT | 20.00h | Hort de Casa Sendra

Karolina Driemel Quarter en concert

Jazz standards amb aires nous. Cançons mestisses és el seu nou projecte amb un enfocament totalment diferent. Una mescla de cançons espanyoles i ritmes del Carib amanits amb un aire inequívocament jazzístic. Karolina Driemel Quartet és grup liderat per la cantant i actriu Karolina Driemel formada professionalment en cant líric i art dramàtic pel conservatori superior de música a Polònia i Espanya. | Tots els públics.

 

Dijous 5

TEATRE | 20.00h | Hort de Casa Sendra

"Esa no soy yo", d'Alma Mater

Sinopsi: Una dona que viu amb dos gats i dos fantasmes busca la manera de guanyar-se la vida després de la decepció amb els seus anteriors treballs. Troba la solució en un taller de cuina que resulta desastrós i a partir del qual descobrim totes les seues identitats en una comèdia on s'uneixen realitat i ficció. Qui no ha desitjat alguna vegada ser una altra persona? “Esa no soy yo”: Una dona, infinites possibilitats i un ingredient secret. | Duració: 30' | Públic jove i adult.

 

Divendres 6

MÚSICA | 20.00h | Plaça de la Constitució

Dómisol Sisters
en concert

Dómisol Sisters naix en 2011 amb la intenció de recrear, amb arranjaments propis, la música Swing dels anys 30 i 40. En 2014, la banda llança el seu primer disc “Get on board!”. Gràcies al gran acolliment del seu treball, en 2016, estrena el seu segon àlbum “Take that Swing!”. Dómisol Sisters ofereix un concert divertit i dinàmic, fora de l'habitual. Amb la seua música i la seua gran posada en escena, aquesta banda aconsegueix contagiar la seua energia i fer retrocedir al públic en el temps fins a l'era daurada del Swing. | Duració: 55' | Tots els públics. 


Divendres 6

CINEMA D'ESTIU 22.00h | Parc de La Canaleta  

"Vivir dos veces"  

Sinopsi: Emilio (Oscar Martínez), la seua filla Julia (Inma Cuesta) i la seua neta Blanca (Mafalda Carbonell) emprenen un viatge absurd i alhora revelador. Abans que a Emilio li falle la memòria definitivament, la família l'ajudarà a buscar a l'amor de la seua joventut. En el camí trobaran l'oportunitat d'una vida nova i sense paranys. Decisions discutibles i contratemps els portarà a enfrontar-se als enganys sobre els quals han muntat les seues vides. Serà possible viure dos vegades? | Génere: Comèdia, Drama, Road Movie | Duració: 101' | País: Espanya | Any: 2019 | Qualificació per edats: Apta per a tots els públics.


Dissabte 7

FOLKLORE | 22.00h | Anfiteatre de Felip Bellver

Mostra floklòrica "Andalucía en Mislata" de la Asociación Cultural Andaluza de Mislata

"Nit de cobla" amb Isabel Rico. A més, actuaran l'alumnat i el professorat de l'Associació Cultural Andalusa de Mislata.


 

Dijous 12

MÚSICA | 20.00h | Plaça de la Constitució

Concert "Dos Pal Sac", del cantautor valencià Pep Gimeno "El Botifarra"

Botifarra sense pell, despullat, íntim, en la seua màxima esplendor. Acompanyat només per una guitarra, Pep Gimeno “Botifarra” interpreta el seu repertori habitual, format per jotes, fandangos, cants de batre, masurques, havaneres, malaguenyes, granaïnes, romanços i alguns temes que sols interpreta en aquest format a duo. Tot sempre, amanit amb divertides explicacions, anècdotes i dites popular que sols Pep coneix tan bé. | Tots els públics.

 

 

Divendres 13

ESPECTACLE MUSICAL INFANTIL | 20.00h | Hort de Casa Sendra

"Marcel el marcià"
 

Marcel el marcià estrena el seu nou treball d'estudi, 'Secrets dins d’una caixa dins d’un calaix',  dirigit a un públic ampli i familiar. Després de rebre la nominacions com a millor disc de música familiar dins dels premis Carles Santos de la passada edició, la formació valenciana, formada per Carles Llinares i Albert Bertomeu, ens presenta deu cançons amb textos positius, inclusius i com sempre, amb una mirada divertida i original del món. La banda creix amb l'aportació del músic Pere Bernal i les col·laboracions de Quique Ballester i Miquel Giner. Un directe divertit i enèrgic on el somriure sempre està present. | Tots els públics.


Divendres 13

CINEMA D'ESTIU 22.00h | Parc de La Canaleta   

"Espías con disfraz"   

Sinopsi: El súper espia Llance Sterling i el científic Walter Beckett són quasi pols oposats. Llance és tranquil, afable i cavallerós. Walter no. Però el que li falta a Walter d'habilitats socials ho compensa amb enginy i inventiva, amb els quals crea increïbles artefactes que Llance usa en les seues èpiques missions. Però quan els esdeveniments donen un gir inesperat, Walter i Llance de sobte han de confiar l'u en l'altre d'una manera completament nova. I si aquesta estranya parella no pot aprendre a treballar en equip, tothom estarà en perill. | Génere: Animació, Comèdia | Duració: 101' | País: EE.UU.| Any: 2019 | Qualificació per edats: No recomanada menors de 7 anys.

 

Dissabte 14

CONCERT20.00h | Hort de Casa Sendra

Concert d'improvisació de Josep Lluis Galiana & Avelino Saavedra

Josep Lluís Galiana i Avelino Saavedra: dos músics amb àmplia i contrastada experiència internacional en diversos camps artístics com la improvisació lliure, l'art sonor, la creació electroacústica, incloent les arts visuals i la performance. La música de Galiana & Saavedra és vigorosa. Un potent diàleg replet d'emocions i pulsions en el qual mostren amb gran generositat tot el seu bagatge musical: des de la música contemporània al free-jazz, passant per l'experimentació sonora i la influència de les músiques ètniques. | Tots els públics.

 

 

Divendres 20

CINEMA D'ESTIU 22.00h | Parc de La Canaleta   

"Padre no hay más que uno 2: La llegada de la suegra"

Sinopsi: Amb el triomf de l'assistent virtual 'Conchi', Javier (Santiago Segura) s'ha convertit en líder del xat de mares i tot marxa sobre rodes. Sembla tindre-ho tot baix control, però la notícia inesperada de l'arribada d'un nou bebé ho posa tot potes enlaire. I per a rematar, arribarà la sogra. | Génere:  Comèdia familiar | Duració: 96' | País: Espanya | Any: 2020 | Qualificació per edats: Tots els pùblics.

RESERVA INVITACIONS ACÍ

 


 


 

  


 


  


 


 

  

 

 

 


 
 


 

 

  

              


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

Tornar