Estiu Actiu 2021

Cursos i activitats per a jóvens
Joves
Del 20/07/2021 al 21/07/2021

ESTIU ACTIU 2021 

Cursos i activitats per a joves 

TALLER D’ESCRIPTURA CREATIVA 

Escriure, imaginar, crear, volar, somiar... i això farem en aquest taller intensiu de creació literària. Aprendrem les tècniques narratives per a animar els teus personatges a viure una aventura. Segur que després d'això t'animes a continuar escrivint. Relat, microrelat, poesia, novel·la... tu tries! Posarem en valor la creació en equip, el joc, la improvisació i no ens posarem límits. 

Places: 10 
Duració: 9 hores
Dates: dilluns 28 al dimecres 30 de juny, de 17:30 a 21h. 
Professorat: Alejandro Portaz – Ochovideos Producciones  

 

TALLER HORT URBÀ 

Aprén les pautes bàsiques per a poder cultivar a la ciutat, ja siga a un pati, balcó o en una zona comuna. Pensat per a joves sense coneixement previ sobre horticultura o plantes, i així podran començar des de zero en aquesta apassionant activitat. 

Places: 10
Duració: 9 hores
Dates: del dilluns 5 al dimecres 7 de juliol, de 18 a 21h. 
Professorat: Ginko Educación

TALLER D'INICIACIÓ AL LETTERING 

Amb aquest taller aprendrem a dibuixar lletres aplicant l'estil lettering, amb els retoladors de punta flexible, les bases per a la construcció de cadascuna de les lletres, connexions i paraules i les diferents tipologies de lettering existents. Un taller per a potenciar al màxim la teua creativitat i desenvolupar les teues habilitats. 

Places: 10
Duració: 4 hores
Dates: dilluns 12 de juliol, de 17 a 21h.
Professorat: Lulu & Andi – Beatriz Nácher.

TALLER DE FOTOGRAFIA ESTENOPEICA - FOTOLATAS 

Aquest taller ens permet tornar als inicis de la fotografia i descobrir la seua vertadera màgia. Amb una càmera construïda amb una llauna metàl·lica fareu fotos que després revelareu i positivareu. T’ho creus? . 

Places: 10
Duració: 4 hores
Dates: dimarts 13 de juliol, de 17 a 21h. 
Professorat: Fotolateras

TALLER DE CÒMIC MANGA

Si eres amant del còmic manga i vols crear la teua pròpia història, ara tens una bona oportunitat. En el taller adquiriràs nocions bàsiques sobre el còmic (narrativa, composició, color...), dissenyaràs els teus personatges i contaràs amb ells una història curta narrada en format de tira còmica. 

Places: 10
Duració: 4 hores
Dates: dilluns 19 i dimecres 21 de juliol, de 18 a 20h. 
Professorat: Rebombori Cultural.

CREACIÓ DE GIF CREATIU

El format GIF consisteix en la unió d'imatges o vídeos que donen lloc a una animació breu. En aquest taller s'aprendran recursos per a l'edició de les imatges i animació en GIF per a generar una història d'escassos segons a partir d'una idea. Es partirà d'algun element inspirador com pot ser un text narratiu, una problemàtica social concreta, una notícia o un sentiment.

Places: 10
Duració: 2 hores
Horari: dirmarts 20 de juliol, de 18 a 20h.
Professorat:
Culturama – Laura Pallardó. 

 

CONDICIONS GENERALS DELS CURSOS I TALLERS 

Començament i durada dels cursos: Tots els cursos i tallers començaran, cadascú en la data que pertoque, a partir del 28 de juny. 

 

Incripció: fins al començament de l’activitat. La inscripció tindrà lloc als Centres Joves de Mislata. Els cursos només es faran si hi ha més de 8 persones inscrites. Els cursos i tallers s’adrecen a jóvens residents a Mislata de 12 a 30 anys (excepte als cursos i tallers que especifiquen edats concretes). La inscripció podrà ser presencial als Centres Joves, per telèfon i en línia. Es podrà inscriure la persona interessada o una altra persona de la mateixa unitat familiar. En el cas d’una persona que s’inscriu per primera vegada en una activitat, s’haurà de mostrar el DNI físicament o altre document identificatiu. 

Inscripció per internet: pots fer la inscripció per internet. El primer pas és vindre als Centres Joves a recollir la teua clau, a partir d'eixe moment podràs matricular-te des de www.mislatajove.org en els cursos i tallers. 

Certificats: quan acabe cada curs o taller es lliurarà el corresponent certificat d’assistència. Per obtindre’l caldrà haver assitit, com a mínim, al 80% de les sessions. 

Informació i Inscripcions:

Centre Jove del Mercat. C/ Major, 36. Tel.: 963 990 340
Centre Jove Túria. C/ Túria, 13. Tel.: 963 837 141
Correu electrònic: [email protected]WhatsApp: 672 368 102

Estiu actiu 625x400
Tornar