Mostres fi de curs de l'Escola Municipal de Teatre de Mislata

Del 4 de juny al 3 de juliol. Teatre Centre Cultural Carmen Alborch
Teatre
Del 25/06/2021 al 03/07/2021

ENTRADA GRATUÏTA

 

MOSTRA I: Divendres 4 i dissabte 5 de juny a les 19h

Grup JUVENIL INICIACIÓ

Títol: "Nuestro año en el teatro"
Autor/autora: Creació col·lectiva
Direcció: Claudia Zucheratto

Sinopsi: Estem vivint temps inusuals, diuen. Fent classes de teatre en temps de pandèmia hem viscut temps inusuals i molt més. Amb acceptació, paciència i diversió hem creat col·lectivament i ho volem compartir. 

Intèrprets: Ainhoa Serrano Sebastián, Ana Terrero Gandía, Candela Mateo Sanchis, Carlos Olmeda Beltrán, Dante Urios Barba, Idaira Ramos Caballero, Lena Abril García, Nerea Sisternas Muñoz, Patricia Martínez Server y Sofía Muñoz López

Duració: 30’

 

MOSTRA II: Dissabte 12 de juny a les 19h

Grup INICIACIÓ ADULTES

Títol: "Basado en hechos reales"
Autor/autora: Creació col·lectiva
Direcció: Claudia Zucheratto

Sinopsi: Com un documental reinventat, com un testimoniatge recreat, set dones abracen l'oportunitat de revisitar el seu any, el seu any en el teatre.
 
Intèrprets: Almudena de la Torre Castaño, Eva Orero Sanfelix, Eva Rodríguez Blanco, María Pilar Ferrer Muñoz, María Teresa García de Mateos García, Marta Cuenca Banegas y Velizara Koleva Pencheva.

Duració: 30’

 

MOSTRA III: dissabte 19 de juny a les 19h

TALLER JUVENIL

Títol: "Historias de Magia y Transformación", basada en “L'aprenent de bruixot “ de Goethe i “L'ase d'or” de Apuleyo de Madaura.
Guió: Irene Mira.
Músiques de: P. Dukas, E. Mussogrsky, Strauss, Pink Floyd, J. Williams.

Sinopsi: La dramatització se situa a la ciutat de Tessàlia, a Grècia, allí dues xiques coneixen la màgia d'una bruixa i decideixen imitar-la. La seua malaptesa i joventut en utilitzar aqueixa màgia les convertirà en ases i les portarà a viure una sèrie d'aventures que els aportaran l'experiència i la saviesa que, finalment, els conduirà a recobrar la forma humana.

Intèrprets: Alba Pinar, Ana Martínez, Carolina Caballer, María Dragomir, Miguel José Moscardó, Pedro Pozo, Sonia García y Yaiza Ramos Caballero.

Duració: 50'

MOSTRA IV: Divendres 25 i dissabte 26 de juny a les 19h

TALLER PERSONES ADULTES

Títol: "Cuadros para una exposición"
Guió i direcció: Irene Mira Sempere 
Música: E. Mussogrsky, Emerson, Lake & Palmer.

Sinopsi: L'entorn d'una exposició ens ha inspirat per a crear una sèrie d'escenes relacionades amb la pintura, l'escultura i l'art, utilitzant l'expressió física i rítmica i diferents textos. Aquests textos provenen, d'una banda, del treball d'improvisació, `per un altre, de “El quadre de l’Angelus”, ( una narració escrita per l'alumne Fran Collado que va resultar la guanyadora en el Concurs de relat curt organitzat pel Ayuntamiento de Mislata) i , finalment, una adaptació de “El quadre” de Ionesco.

Intèrprets: Ángeles Puig Hernández, Belén Berbis Berenguer, Francisco Collado Estébanez, Gloria Martínez Gadea, Maribel Diana Escriche y Roberto Benet Serra. 

Duració: 50´

MOSTRA V: Divendres 2 i dissabte 3 de juliol a les 19h

GRUP LABORATORI

Títol: "Tiempo de ensayo"
Text: Ana Campos, adaptació d'Irene Mira.

Sinopsi:  Una companyia de teatre amateur aborda un projecte sobre “metateatre” amb la intenció de reflectir i traure a la llum diferents significats del fet teatral. Per a això, utilitzarà diferents escenes de textos els dramaturgs dels quals escriuen sobre el significat del teatre,( “Marat Sade” de P. Weis, “El retaule de les meravelles” de Cervantes, “Ai, Carmela" de Sanchis Sinisterra, “Sis personatges a la recerca d'autor” de Ionesco i al personatge d'Augusto, creat per Unamuno). La companyia viu els seus dubtes i conflictes en plantejar-se com viuen el teatre posant en peus aquest projecte, que necessita d'un enregistrament per a rebre una subvenció i mostrar-se al públic.
 
Intèrprets: Amelia Morán Navarro, Eva Baena Gómez, Isabel Terán, Mari Carmen García Domene, Salva López, Sergio Valiente de la Torre y Sonia Melero Morán.
 
Duració: 75' 
 
 
AFORAMENT LIMITAT. Localitats numerades.
Recollida d'entrades en el Centre Cultural Carmen Alborch (Av. Gregorio Gea, 34) del 2 de juny al 3 de juliol, els dies: dimecres, dijous i divendres de 17h a 21h i dissabtes de 17h a 18.45h. 
 
Una vegada començat l'espectacle, no es permetra l'accés a la sala.  

 

 

 

 


 

Tornar