Curs i activitats Primavera 2021 - La Fàbrica en línia

Programació Centre Sociocultural La Fàbrica. Públic infantil, jove i adult
La Fàbrica
Del 21/06/2021 al 21/06/2021

LA FÀBRICA- PRIMAVERA 2021

PROGRAMACIÓ PRIMAVERA 2021
Modalitat: les sessions es fan en línia en directe, través d'una plataforma de videconferencies. Els kits individuals amb el materials es recolliran en el Centre i s'enviarà la informació per correu electrònic.

Inscripcions: les inscripcions es podran realitzar per correu electrònic: [email protected], per telèfon: 607271879 o per Whatsapp: 607271809. Els cursos i tallers es dirigeixen a públic adult, jove i infantil resident a Mislata.

LA FÀBRICA DE LA FORMACIÓ: Cursos i tallers en línia per a públic jove/adult

Descobreix l'aquarel·la.

Coneixerem el món de l’aquarel·la  i, amb uns coneiximents senzills i una classe en directe, podràs realizar la teua propia obra pictòrica a casa. 

Duració: 2h (1 sessió).  Dia i hora: el 28 d'abril, a les 18h. Professorat: Pinta València.
Preu: 20 anys o més: 5,40€; 16 a 19 anys: 3,20€ (materials inclosos).

Disseny creatiu amb Canva
Descobrirem aquesta aplicació de disseny gratuïta, amb la qual dissenyarem de forma fàcil i ràpida. Aquesta ferramenta facilitarà tant la creació de portades, pòsters o flyers, com materials per a les xarxes socials. 

Duració: 4h (2 sessions de 2 h). Dies i hora: el  8 i el 10 de juny, a les  18h. Professorat: Culturama. Preu: 5,40€ 20 anys o més; 3,20€, de 16 a 19 anys.

Cuina saludable (taller presencial)

Aprendrem receptes sanes elaborades amb aliments saludables, revisarem etiquetatges alimentaris y analitzarem quins són el aliments més i menys saludables.

Duració: 2h  (1 sessió)Dia i hora: el 21 de juny, a les  18h. Preu: 5,40€ 20 anys o més; 3,20€, de 16 a 19 anys. Materials inclosos.


LA FÀBRICA MENUDA: Tallers en línia per a públic familiar/infantil 

Berenars saludables
Aprendrem receptes saludables i senzilles perquè les famílias puguen gaudir cuinant sa. Cuinarem batuts, combinacions i preparacions de receptes saludables.

Edats: 6 a 12 anys. Duració: 2h (1 sessió) Dia i hora: el 3 de juny, a les 18h. Professorat: Nuttralia. Preu: 3,20€ (materials inclosos). 

Taulells decorats
Ensenyarem diferents tècniques de tractament sobre el taulell: l'estampació, les plantilles, dibuix lliure o amb motle. Dissenyarem creacions pròpies per a entendre les tècniques i crear un taulell propi.

Edats: 6 a 12 anys. Duració: 1,5h (1 sessió) Dia i hora: el 13 de maig, a les 18h. Professorat: AraeKids. Preu: 3,20€ (materials inclosos). 

Pinta la vesprada
Ens aproximarem a una obra famosa de la Història de l’art. Coneixerem la vida de’una artista reconoeguda i crearem la nostra propia pintura amb en un kit d’artista i uns  senzills passos a través d'una classe en línia.

Edats: 5 a 12 anys. Duració: 2h (1 sessió). Dia i hora: el 27 de maig, a les 18h. Professorat: Pinta València. Preu: 3,20€ (materials inclosos).

Simulació de projectes amb Arduino 
Posa a prova les teues habilitats per a crear circuits electrònics programats amb Arduino en Tinkercircuits. En el taller en línia realitzarem diversos projectes augmentant la dificultat per a poder aprendre en els dos camps.

Edats: 6 a 12 anys. Duració: 4h (2h cada sessió). Dies i hora: el 3 i el 5 de maig, a les 18h. Professorat: Con + futuro. Preu: 3,20€

LA FÀBRICA D’ESPECTACLES: Espectacles en línia per a públic familiar/infantil 

Contacontes: Ecoplaneta 
Els xiquets i les xiquetes podran divertir-se amb les aventures de Don Luchano a la Torre Daurada. Amb Don Luchano i els quatre follets,  els xiquets i les xiquetes podran conéixer les diferents maneres de cuidar el nostre planeta. 

Data: 23 abril, a les 18h. Modalitat: concert en directe  a través del canal de Youtube de l'Ajuntament de Mislata (Mislata TV). Públic: familiar (xiquets i xiquetes partir de 5 anys).

Jazzetjant en família
Un concert per les xiquetes i els xiquets de fins a 12 anys s'acosten a diferents ritmes musicals tan diversos com el jazz, el swing o el reggae.

Data: 4 de juny, a les 19h. Modalitat: sessió en directe a través del canal de Youtube de l'Ajuntament de Mislata (Mislata TVPúblic: familiar. 

 

 

Tornar