Nadal Actiu cursos per a joves

Programació
Joves
Del 28/12/2020 al 30/12/2020

CURSOS I ACTIVITATS PER A JOVES NADAL ACTIU 2020

*Clica sobre el nom de l'activitat o curs per a accedir a més informació

PROGRAMACIÓ PRESENCIAL


TALLER DE FOTOGRAFIA

Participa en un projecte fotogràfic i artístic utilitzant el coneixement visual aprés, realitzant una immersió en l'art contemporani i la fotografia com a eina d'expressió personal. Caldrà portar qualsevol tipus de càmera digital i/o smarthphon per a la realització del taller.

Places: 10. Duració: 3h. Professorat: ANDANA. Data: dimarts 22 de desembre, de 17 a 20h. Lloc: Centre Jove del Mercat

PROGRAMACIÓ EN LÍNIA

TALLER DE JARDINERIA – CACTUS DE NADAL

En aquest taller coneixerem les principals plantes de Nadal, les seues característiques i cures i coneixerem i reproduirem el “Cactus de Nadal”, una preciosa planta que floreix tots els anys per aquesta època. Caldrà arreplegar el “Cactus de Nadal”, al Centre Jove del Mercat, previament a la realització del taller.

Places: 15. Duració: 1h. Professorat: Ginkgo Educació. Data: dimecres 23 de desembre, de 18 a 19h.

  

DECORACIÓ NADALENCA AMB ELEMENTS NATURALS

Crea rams, centres de taula o corones vegetals que faran de la teua casa una autèntica obra d'art, amb elements vegetals biodegradables. Caldrà arreplegar el material per a fer la decoració nadalenca al Centre Jove del Mercat de manera prèvia a la realització del taller.

Places: 15. Duració: 1h. Professorat: Ginkgo Educació. Data: dilluns 21 desembre, de 18 a 19h.

 

TALLER ARTÍSTIC - PINTA UN PAISATGE

El paisatge és un gènere de llarga tradició en la pintura, posarem en pràctica una sèrie de tècniques i recursos assequibles amb una metodologia innovadora per a configurar l'enquadrament, la composició i la conceptualització de la pintura. Caldrà arreplegar el material de pintura al Centre Jove del Mercat, abans de la realització del taller. Professorat: Pinta Valencia – Proyectos Educativos. Oferim dos opcions per a fer-ho:

Taller A - de 12 a 17 anys.

Places: 10. Duració: 2h. Data: dilluns 28 de desembre de18 a 20 h.

Taller B - de 18 a 30 anys.

Places: 10. Duració: 2h. Data: dimarts 29 de desembre, de 18 a 20 h.

 

CONDICIONS GENERALS DELS CURSOS I TALLERS

Començament i durada dels cursos:

Tots els cursos i tallers començaran, cadascú en la data que pertoque, a partir del 21 de desembre.

Inscripció: fins al començament de l’activitat. La inscripció tindrà lloc als Centres Joves de Mislata. Els cursos únicament tindran lloc si hi ha un mínim de persones inscrites. Els cursos i tallers s’adrecen a joves residents a Mislata de 12 a 30 anys (excepte als cursos i tallers que especifiquen edats concretes). La inscripció podrà ser presencial als Centres Joves, per telèfon i en línia. Es podrà inscriure la persona interessada o una altra persona de la mateixa unitat familiar. En el cas d’una persona que s’inscriu per primera vegada en una activitat, s’haurà de mostrar el DNI físicament o altre document que l’identifique.

Inscripció per Internet: pots fer la inscripció per internet. Si mai no ho has fet, el primer pas és vindre als Centres Joves a recollir la teua clau, a partir d'eixe moment podràs matricular-te des de www.mislatajove.org en els cursos i tallers.

Certificats: quan acabe cada curs o taller es lliurarà el corresponent certificat d’assistència. Per poder obtindre’l caldrà haver assistit, com a mínim, al 80% de les sessions.

Inscripcions i informació:

Centre Jove del Mercat. C/ Major, 36. Tel.: 963 990 340.

Centre Jove Túria. C/ Túria, 13. Tel.: 963 837 141.

Correu electrònic: [email protected]

Whatsapp: 672368102

 

 

Imagen Web Nadal Actiu
Tornar