Cursos i activitats per a joves - Tardor 2020

Programació
Joves
Del 18/12/2020 al 18/12/2020

Cursos i activitats per a joves - Tardor 2020

*Clica sobre el nom de l'activitat o curs per a accedir a més informació 

Inici d'inscripció el 13 d'octubre

PROGRAMACIÓ PRESENCIAL

 

TALLER D'IMPROVISACIÓ TEATRAL

Amb un enfocament divertit i participatiu, es generaran en tot moment jocs d'entrenament teatral, desinhibició, agilitat i confiança. S'ensenyarà a realitzar escenes improvisades partint d'estructures diverses i de motors narratius.
Places: 8. Duració: 10h. Lloc: Centre Jove del Mercat. Professorat: Guerrilla Impro amb Javier González, Mari Marcos, Jano de Miguel i Alejandro Portaz. Dates: dilluns 16 i dimecres 18 de novembre, de 17 a 21h. Preu: 6,60 per a joves, de 12 a 19 anys/11€ per a joves de 20 anys o més.

TALLER DE GUITARRA - INICIACIÓ

Per a iniciar-se o millorar en el coneixement i en la pràctica d’aquest interessant i popular instrument musical. Per a començar a treballar en la improvisació de diferents estils derivats directament o indirectament del blues i el jazz. Taller dirigit a joves sense coneixements de guitarra. Per a participar en el taller cal dur guitarra clàssica.
Places: 8. Duració: 10h. Lloc: Centre Jove del Mercat. Professorat: AUCA projectes educatius. Dates: del 3 de novembre al 3 de desembre, els dimarts i els dijous, de 18 a 19h. Preu: 6,60€ per a joves de 12 a 19 anys/ 11€ per a joves de 20 anys o més.

 
PROGRAMACIÓ EN LÍNIA

 

 

Per a conéixer la llengua i la cultura de les persones sordes mitjançant l’aprenentatge de la llengua de signes, per tal de possibilitar la interacció amb aquest col·lectiu.   
Places: 20. Duració: 60h. Professorat: FESORD. Dates: del 15 d'octubre al 18 de desembre. Preu: 22€ per a joves de 16 a 19 anys / 37€ per a joves de 20 anys o més.

EDUCADOR/A DE MENJADOR ESCOLAR

El temps del dinar al col·legi suposa un moment compartit, un acte social i, per tant, un espai per a relacionar-se en el marc d'uns hàbits alimentaris saludables i equilibrats. Aquest curs pretén proporcionar als monitors i monitores recursos i habilitats per a l'exercici de la funció educativa al menjador escolar. El curs incorpora les novetats derivades de les mesures de prevenció de la COVID19. Places: 30. Duració: 20h. Professorat: Escola de Cases. Dates: dilluns 23 i 30 de novembre, dimecres 9 i dilluns 14 de desembre. Preu: 13,20€ per a joves de 16 a 19 anys/ 21,80€ per a joves de 20 anys o més.

MANIPULACIÓ D’ALIMENTS

Adquirir coneixements per a una correcta manipulació d’aliments és imprescindible per a treballar en qualsevol lloc relacionat amb la restauració col·lectiva (cambrer/a, monitor/a de menjador, educador/a...) i una eina indispensable per a aquelles persones que volen obrir-se pas en el món laboral. Places: 35. Duració: 4h. Professorat: AUCA Projectes Educatius. Data: dilluns 26 d'octubre, de 17.30 a 21.30h. Preu: 3,20€ per a joves, de 16 a 19 anys/ 5,40€ per a joves de 20 anys o més.

ELS TALLER + JOVES

Cursos i tallers pensats i dirigits per als i les joves entre 12 i 16 anys.

 

TALLER DE CÒMIC MANGA

Si eres amant del còmic manga i vols crear la teua pròpia història, ara en tens una oportunitat. En el taller adquiriràs nocions bàsiques sobre el còmic (narrativa, composició, color...), dissenyaràs els teus personatges i contaràs amb ells una història curta narrada en format de tira còmica.
Places: 10. Duració: 8h. Lloc: Centre Jove del Mercat. Dates: dilluns 23 i 30 de novembre i dimarts 24 de novembre i 1 de desembre, de 18h a 20h. Professorat: Fandogamia Editorial. Preu: gratuït.

 

 

TALLER D’ESCRIPTURA CREATIVA RAP
 
Aquesta activitat t’acosta als valors de la cultura hip-hop (pau, amor, respecte, unitat, coneixement i diversió). A través d'exercicis d'escriptura, rima i improvisació, i amb la utilització del rap i l'agilitat mental, s'abordaran temes de solidaritat, igualtat, respecte i molts altres de manera participativa, creativa i positiva.
Places: 15. Duració: 8h. Curs en línia . Dates: dimarts 20 i 27, dijous 22 i 29 d'octubre, de 18 a 20h. Professorat: Nacidos de la Tierra. Preu: gratuït.

 

CONSTRUEIX EL TEU COMANDAMENT JEDI (S4A I ARDUINO)

Seràs capaç de controlar els poders de la força? Posa a prova les teues habilitats de Jedi en aquest curs en el qual crearàs un comandament amb Arduino per a controlar la teua nau però sense tocar el comandament! Gràcies a la programació d'un sensor d'ultrasons podràs guiar la teua nau en un videojoc creat amb S4A.
Places: 15. Duració: 8h.  Curs en línia. Dates: dilluns 9, dimarts 10, dimecres 11 i dijous 12 de novembre , de 18h a 20h. Professorat: Con más futuro Preu: gratuït.

 

EINES

 

EDUCACIÓ EN VALORS I DRETS HUMANS

Adquirir coneixements i competències didàctiques sobre educació en valors per a planificar amb rigor activitats i enriquir de manera eficaç la visió del món de xiquets/es i joves.
Places: 30. Duració: 30h. Curs en línia. Professorat: Escola Oficial d’Animació Juvenil ACCENT. Data: el curs començarà el dimecres 18 de novembre Preu: gratuït.

REALITZACIÓ I CONTROL DE PROJECTES I ACTIVITATS

Taller pràctic per a fer més fàcil l’elaboració de projectes d'activitats, posar a l’abast de les associacions i col·lectius eines que ajuden a donar forma als seus programes d’actuacions i buscar els mitjans per a realitzar-los.
Places: 10. Duració: 3h. Lloc: Centre Jove Mercat. Professorat: Associació Impuls – Fundació Horta Sud. 
Data: dijous 26 de novembre, de 18 a 21h. Preu: gratuït.

 

Taller pràctic per a incentivar en les associacions el concepte de grup i la necessària coordinació de totes les voluntats per a aconseguir un camí col·lectiu i per a fer del conflicte un element natural i una eina de transformació, avaluació i millora.

Places: 10. Duració: 3h. Lloc: Centre Jove Mercat. Professorat: Associació Impuls – Fundació Horta Sud. Data: dimecres, 28 d’octubre, de 18 a 21h. Preu: gratuït.

SERVEIS

SERVEI DE PRÉSTEC DE CÒMIC

Al Centre Jove Túria tenim un servei de préstec de còmic. Amb el teu carnet dels Centres Joves pots portar-te a casa durant uns dies còmics de tot tipus. Estos són alguns dels títols que oferim: Ghost in the Sell, Planeta Hulk, 300, Arrugas, Queer, Mortadelo y Filemón o Superlópez.

  

 

 Amb el teu carnet dels Centres Joves pots endur-te a casa, durant uns dies, jocs de taula com ara "Jungle Speed", "Bang", Código secreto", "Ciudadelas", "Aventureros al Tren" o "Catán". Este servei està al  Centre Jove Túria.

 

GARANTIA JUVENIL

Busques treball? Aquesta iniciativa és per a jóvens, entre 16 i 29 anys, que no estiguen cursant estudis, formació ocupacional o no tinguen treball. El Centre Jove del Mercat és el centre acreditat a Mislata per l’INJUVE per a poder gestionar la inscripció en la Garantia Juvenil.

CARNETS PER A VIATJAR

El carnet d’alberguista (juvenil, adult, familiar, grup juvenil i estranger) et dóna la possibilitat d’allotjar-te en més de 4.200 albergs ubicats en 60 països de tot el món. Els carnets internacionals d’estudiant, de professor-a i jove internacional permeten obtindre descomptes en museus, activitats culturals... de tot el món. Fes-te'ls als Centres Joves.

 
 
La UPCCA és un servei municipal públic i gratuït per a la prevenció del consum de drogues que ofereix informació, assessorament i intervenció.
 
CONDICIONS GENERALS DELS CURSOS I TALLERS

 

Començament i durada dels cursos:
Tots els cursos i tallers començaran, cadascú en la data que pertoque, a partir del 15 d'octubre.
Inscripció: fins al començament de l’activitat. La inscripció tindrà lloc als Centres Joves de Mislata. Els cursos únicament tindran lloc si hi ha més de 10 persones hi inscrites. Els cursos i tallers s’adrecen a joves residents a Mislata de 12 a 30 anys (excepte als cursos i tallers que especifiquen edats concretes). La inscripció podrà ser presencial als Centres Joves, per telèfon i en línia. Es podrà inscriure la persona interessada o una altra persona de la mateixa unitat familiar. En el cas d’una persona que s’inscriu per primera vegada en una activitat, s’haurà de mostrar el DNI físicament o altre document que l’identifique.
Inscripció per internet: pots fer la inscripció per internet. Si mai no ho has fet, el primer pas és vindre als Centres Joves a recollir la teua clau, a partir d'eixe moment podràs matricular-te des de www.mislatajove.org en els cursos i tallers.
Certificats: quan acabe cada curs o taller es lliurarà el corresponent certificat d’assistència. Per poder obtindre’l caldrà haver assistit, com a mínim, al 80% de les sessions.
Inscripcions i informació:
Centre Jove del Mercat. C/ Major, 36. Tel.: 963 990 340.
Centre Jove Túria. C/ Túria, 13. Tel.: 963 837 141.
Correu electrònic:  [email protected]
Whatsapp: 672368102

Prevenció COVID19: fem, entre totes i tots, un oci segur!
Els cursos, tallers i serveis estan adaptats a les mesures de prevenció de la COVID19 indicades per les autoritats sanitàries. Es fan neteges i desinfeccions extraordinàries, t'oferim gel hidroalcohòlic i hem limitat els aforaments dels nostres espais per a mantindre la distància de seguretat. Recordem que és obligatori l'ús de la mascareta i necessari rentar-se freqüentment les mans.

 


 

Tornar