Cinema d'estiu

Tots els divendres i dissabtes, des del 10 de juliol fins al 5 de setembre
Oci i temps lliure
Del 04/09/2020 al 05/09/2020

CINEMA D'ESTIU 

Durant tot l'estiu, nova ubicació al Parc de La Canaleta.  

Activitat gratuïta amb invitació prèvia, control d’aforament i totes les mesures de seguretat i higiene sanitària. Cinema accesible per a persones sordes: els films es projectaran amb subtítols, sempre que estiguen disponibles. Les pel·lícules són en castellà, excepte "M’esperaràs" que serà en valencià

Normes especials de seguretat sanitària 

Invitacions 

L'adquisició de les invitacions es farà per internet en gestionentradas.com, semanalment des del dimarts previ a les projeccions del cap de setmana. 

 • Màxim 2 invitacions per persona.
 • No es podrá accedir al recinte sense la invitació.
 • Les invitacions són numerades i indicaran la cadira que correspon en cada cas.

Seguretat e higiene 

 • És obligatori l’ús de mascareta per a accedir i moure’s pel recinte.
 • Les cadires estaran separades 1,5 metres i no es poden recol·locar ni agrupar cadires.
 • Totes les persones ocuparan el seu seient i evitaran moure’s del lloc on es troben.
 • Només està permés alçar-se durant la projecció per causa justificada.
 • En eixir, evite aglomeracions i sempre amb mascareta.
 • Pel bé i la seguretat de totes les persones s’hi han d’atendre totes les indicacions del personal d’organització.

Horari i accés 

 • Obertura de portes a les 21 hores. L’hora d’accés al recinte estarà segmentada en intervals de 20 minuts per evitar aglomeracions. A l’entrada figurarà l'hora d'accés corresponent. Inici de la projecció a les 22 h.
 • El públic accedirà per la porta principal del parc. En aquesta porta es trobarà a dos membres de l’organització: l’un validarà les entrades i l’altre aplicarà gel hidroalcohòlic a tot el públic.
 • Al pati de butaques membres de l’organització acomodaran al públic en la cadira corresponent.

CARTELLERA 

Divendres 10 de juliol 

JUMANJI: THE NEXT LEVEL

(Aventures. 2019. 114'. +7 anys)

En aquesta ocasió, els “jugadors” tornen al joc, però els seus personatges s’han intercanviat entre si, la qual cosa ofereix un curiós planter: els mateixos herois amb distinta aparença. Però, on està la resta de gent? Els participants soles tenen una opció: jugar una vegada més a aquesta perillosa partida per a descobrir què és, realment, el que està ocorrent.

Dissabte 11 de juliol 

MIENTRAS DURE LA GUERRA

(Drama, històrica. 2019. 107’. +7 anys)

Espanya. Estiu de 1936, inici de la Guerra Civil Espanyola. L’escriptor Miguel de Unamuno dona suport a un alçament militar per a ficar ordre a la caòtica Espanya. Aquesta decisió, provocarà l’acomiadament immediat del literat com a rector de la Universitat de Salamanca, mentres el general Franco suma les seues tropes en front al bàndol revoltat i comença una campanya per a fer-se amb el comandament únic de la guerra.

Divendres 17 de juliol 

GREEN BOOK

(Drama, comédia. 2018. 130'. +12 anys)

Any 1962. Tony Lip és un italoamericà del Bronx que es contractat com a xofer del pianista negre Don Shirley. Els dos emprendran un viatge per a una gira de concerts pel Sud dels Estats Units, on Tony haurà de tindre present el “Libro Verde”, una guia que indicava els establiments on s’acceptava als afroamericans. Són dos persones que hauran de fer front el racisme i els prejudicis.

Dissabte 18 de juliol 

SUPERLÓPEZ

(Aventures. 2018. 107'. Tots els públics) 

Des de la seua arribada a la Terra procedent del Planeta Chitón, la vida de Juan López no ha sigut fàcil. Amb poders especials és difícil no destacar. L’esforç de parèixer una persona normal no ha sigut senzill. No obstant, la seua vida està a punt de canviar. La aparició de Luisa, un antic amor d’institut, va a causar estralls. Ja no és moment de passar inadvertit. Encara que amb això, cride la atenció de Skorba i la seua sibil·lina filla Ágata...

Divendres 24 de juliol 

HOTEL TRANSILVANIA 3

(Animació. 2018. 97'. Tots els públics)

Dràcula i la seua família abandonen Transilvània per a embarcar-se en la nau dels somnis (o dels teus pitjors malsons). El que pareix començar com un relaxant descans (amb temps de sobra per a millorar el bronzejat) acaba descontrolant-se per als habitants de l’hotel, que s’entreguen completament a la diversió.

Dissabte 25 de juliol 

EL REINO

Aquest film conta la vida de Manuel López-Vidal, un polític corrupte que farà tot el possible per a mantindre el seu estar de benestar. Després de vore com un cas de corrupció afecta directament a un dels seus millor amics, intentarà encobrir aquest incident. Però tot canvia en el moment en que la culpa recau sobre Manuel. 

Divendres 31 de juliol 

LA TRIBU

(Comèdia. 2017. 90'. +7 anys)

Virginia, netejadora de professió i “streetdancer” vocacional, recupera al seu fill que va donar en adopció: Fidel, un executiu que ha perdut tot, inclosa la memòria. Juntament amb “las mamis”,l’extravagant grup de ball que formen les companyes de Virginia, mare i fill descobriran que, malgrat vindre de mons molt diferents, ambdós porten el ritme a la sang.

Dissabte 1 de agost 

DOLOR Y GLORIA

(Drama. 2019. 113' +16 anys)

Narra una sèrie de re-encontres a la vida de Salvador Mallo, un director de cine al seu ocàs. Alguns d’ells físics, i altre recordats, com la seua infància als anys 60, quan va emigrar amb els seus pares a Paterna, un poble de València, en busca de prosperitat, així com el primer desig, el seu primer amor adult ja al Madrid dels 80.

Divendres 7 de agost

M'ESPERARÀS?

(Comèdia. 2017. 89'. +12 anys)

Continuen passant coses a la vida després els quaranta. Encara que estigues separat, visques al pis de ta mare i tingues un parell de còlics anotats al historial clínic. Pel·lícula en valencià. 

Dissabte 8 de agost 

MEN IN BLACK. INTERNATIONAL

(Aventures, comèdia. 2018. 115'. +7 any)

Els “Men in Black” sempre han vetlat pel nostre planeta, protegint-ho dels criminals de l’espai exterior. Però, en aquesta ocasió, els membres de la organització, hauran de localitzar un intrús dins de les seues files. Per a esta missió, s’uniran l’Agent M i l’Agent H.

Divendres 14 de agost 

LO DEJO CUANDO QUIERA

(Comèdia. 2019. 100'. +16 anys)

Pedro, Arturo i Eligio, són tres amics professors de la universitat. La crisi econòmica els afecta fins al punt que son acomiadats dels seus treballs. Com han de sobreviure, utilitzen la seua intel·ligència i preparació per a crear un nou estupefaent que es converteix en tot un èxit al món de la nit.

Divendres 21 de agost 

MASCOTAS 2

(Animació. 2019. 86'. Tots els públics)

Max enfronta nous i importants canvis a la seua vida: la seua ama Katie no soles s’ha casat, sinó que també ha sigut mare. En un viatge familiar al camp, coneix a un gos de nom Rooster amb el que aprén a dominar els seus pors.

Dissabte 22 de agost 

OCEANS 8

(Aventures. 2019. 111'. +12 anys)

Debbie, germana de Danny Ocean, decideix cometre l’atrac del segle a la gala anual Met que es celebra a Nova York. El primer pas serà aconseguir a l’equip criminal perfecte: Lou, Rose, Daphne Klueger, Nine Ball, Tammy, Amita i Constance.

Divendres 28 de agost 

LA LA LAND

(Romàntica, musical. 2016. 128'. Tots els públics.)

Mia, una jove aspirant a actriu que treballa de cambrera mentres acudeix a càstings, i Sebastian, un pianista de jazz que es guanya la vida tocant en sòrdids tuguris, s’enamoren, però la seua gran ambició per arribar a la cima de les seues carreres artístiques, amenaça amb separar-los.

Dissabte 29 de agost 

PLAYMOBIL

(Animació. 2019. 99'. Tots els públics.)

Després d’un desafortunat accident, Charlie desapareix i s’endinsa al món dels famosos joguets “Playmobil” La seua germana, Marla, desconcertada davant del succés, s’arriscarà a anar darrere d’ell per a portar-ho de tornada.

Divendres 4 de setembre 

BLADE RUNNER 2049

(Ciència ficció, thriller. 2017. 163'. +12 anys)

Un policía de Los Angeles, descobreix un obscur secret que podria desencadenar el fi de la humanitat tal i com la coneixem. Aquest descobriment el porta a buscar a Rick Deckard, un blade runner que porta desaparegut 30 anys.

Dissabte 5 de setembre 

BOHEMIAN RHAPSODY

(Biografia, musical. 2018. 134'. +12 anys.)

Durant els anys 70, Farrokh Bulsara, era un xic amb molts somnis i pocs diners. En canvi, Freddie Mercury era un dels reis de la música. Freddy va vore en Brian May, Roger Taylor i John Deacon, uns amics amb els que poder complir el seu gran somni: convertir-se en cantant. A partir d’eixe moment, els quatre formaren la banda “Queen”.


Tornar