Estiu Actiu

Cursos i activitats per a joves 2020
Joves
Del 10/07/2020 al 23/07/2020

ESTIU ACTIU 

Activitats per a joves 

TALLER D’ESCRIPTURA CREATIVA I GUIÓ CINEMATOGRÀFIC 

Aprendràs les tècniques bàsiques de l’escriptura creativa. El taller está adreçat a aquelles persones que els agrada narrar i contar històries. Es tracta de poder crear històries, relats i contes amb diferents estils narratius, d’una forma dinàmica i pràctica. 

Places: 15 
Duració: 10 hores
Dates: del dilluns 6 al dimecres 8 de juliol, de 17:30 a 21h. 
Professorat: Alejandro Portaz – Ochovideos Producciones 

 

CURS DE MANIPULACIÓ D’ALIMENTS 

Adquirir coneixements per a una correcta manipulació d’aliments és imprescindible per a treballar en qualsevol lloc relacionat amb la restauració col·lectiva (cambrer/a, monitor/a de menjador, educador/a…) i una eina indispensable per a aquelles persones que volen obrir-se pas en el món laboral. 

Places: 30
Duració: 4 hores
Horari: dimecres 8 de juliol, de 17 a 21h. 
Edat: de 10 a 30 anys
Professorat: AUCA Proyectes Educatius

CREA LA TEUA PRÒPIA APP 

 

Crea una divertida aplicació amb App Inventor-https://appinventor.mit.edu/. Podràs fer aplicacions complexes, basades en blocs de construcció i orientades a esdeveniments. Per a construir les aplicacions d’Android es treballarà amb dues eines: App Inventor Designer i App Inventor Blocks Editor. 

Places: 12
Duració: 8 hores
Dates: del dilluns al dijous 16 de juliol, de 18 a 20h.
Professorat: Con más futuro - https://www.conmasfuturo.com/

TALLER DE MÀGIA AMB RUBÉN APARISI 

Aprén a fer fantàstics efectes màgics amb el mag valencià Rubén Aparisi per a sorprendre els teus amics i amigues. 

Places: 10
Duració: 4 hores
Dates: dijous 9 de juliol, de 17 a 21h. 
Professorat: Rubén Aparisi

FOTOGRAFIA PER A XARXES SOCIALS

Les xarxes socials permeten compartir imatges fixes i vídeos, i així crear vincles i comunicació amb altres persones. En aquest curs ens centrem en la producció, edició i publicació d’imatges fixes per a les xarxes socials. Per a aixo`, comencem explorant al màxim les possibilitats de la càmera del nostre telèfon, aprendrem a utilitzar apss de programes professionals de retoc fotogràfic i de diseny. 

Places: 15
Duració: 9 hores
Dates: dilluns 13 i 20 i dimecres 15 i 22 de juliol, d’11:30 a 13h i dimarts 14 i 21 de juliol, de 18:30 a 20h. 
Professorat: Veronica Francés – Culturama

JARDINERIA ECOLÒGICA

Aquest curs pretén, des d’un punt de vista pràctic, donar unes pautes bàsiques per a poder cultivar a la ciutat, ja siga en un pati, balcó o en una zona comuna d’una manera fàcil i divertida. Per a les persones amants de la jardineria que vulguen aprende com es fan els esqueixos, els planters… i també sobre horticultura i plantes. Triarem les plantes més adequades per al nostre entorn, per tal que ens proporcionen poc de treball i molta esplendor. 

Places: 15
Duració: 8 hores
Horari: del dilluns 20 al dijous 23 de juliol, de 18 a 20h.
Professorat: Ginkgo Educaci
ó

 

CONDICIONS GENERALS DELS CURSOS I TALLERS 

Començament i durada dels cursos: Tots els cursos i tallers començaran, cadascú en la data que pertoque, a partir del 6 de juliol. 

 

Incripció: fins al començament de l’activitat. Els cursos només és faran si hi ha un mínim de 10 persones inscrites. Els cursos i tallers s’adrecen a joves residents a Mislata, de 12 a 30 anys (excepte als cursos i talles que especifiquen edats concretes). La inscripció podrà ser contactant amb els Centres Joves, per telèfon i WhatsApp i en línia. Es podrà inscriure la persona interessada o podrà ser inscrita per una altra persona de la mateixa unitat familiar. 

Inscripció per internet: pots fer la inscripció per internet si ja tens el teu usuari/ària i contrassenya a http://mislata.inscribia.com/Public/PublicLogin.aspx El primer pas és vindre als Centres Joves a recollir la teua clau, a partir d'eixe moment podràs matricular-te des de http://www.mislatajove.org/ en els cursos i tallers. 

Certificats: quan acabe cada curs o taller es lliurarà el corresponent certificat d’assistència. Per obtindre’l caldrà haver assitit, com a mínim, al 80% de les sessions. 

Informació i Inscripcions:

Centre Jove del Mercat. C/ Major, 36. Tel.: 963 990 340
Centre Jove Túria. C/ Túria, 13. Tel.: 963 837 141
Correu electrònic: [email protected] / WhatsApp: 672 368 102


TOTA LA PROGRAMACIÓ ÉS GRATUÏTA I EN LÍNIA

Tornar