La Fàbrica Menuda a casa!

Propostes per als més xicotets de casa
La Fàbrica
10/07/2020

LA FÀBRICA MENUDA

Descobreix Miquel Navarro a La Fàbrica!

Et proposem que visites La Fàbrica d'una forma molt especial, una visita virtual en 360°. Recorre els seus racons i descobreix tota l'obra del nostre artista més internacional exposada en les diferents sales i espais de la Fàbrica. T'hem preparat una sèrie d'activitats per a conéixer els treballs de Miquel Navarro i fer de la teua visita virtual una experiència inoblidable. Accedeix a La Fàbrica virtual punxant ací.

Descàrrega el quadern d'activitats (en format. pdf) en la part dreta de la web.

 

Punxa sobre el nom per a accedir al contingut

El mundo de Mozart – Manuela Molina (psicóloga) - Video explicatiu sobre el coronavirus perquè els xiquets i xiquetes ho entenguen. 

Coronavirus no es un príncipe (ni una princesa)- L'escriptora María Coco explica la pandèmia als més xicotets mitjançant el seu conte, a més d'explica-los com han d'actuar.

Mandala tot anirà bé - La il·lustradora Ana Llenas ha creat este mandala per acolorir.

Karaoke 'L'art en viu' - El nostres amics de La Cullereta Teatre ens conviden a cantar amb el seu karaoke... T'animes a cantar junts y juntes?


Guía Coronavirus (COVID-19)
"El que mares, pares i educadors han de saber: com protegir a filles, fills i alumnes" Editada per UNICEF -- Descàrrega en format .pdf en la part dreta de la web


Guia d'activitats i maneig de la situació de confinament en família. Guia per a la infància i famílies de Creu Roja
 (Pots trobar esta guia en format .pdf als arxius adjunts d'esta mateixa pàgina (sota la imatge de La Fàbrica Menuda)

Creu Roja Joventut i el Programa d'Infància en Dificultat Social de Creu Roja Espanyola, han dissenyat esta guia, com un recurs més en el qual trobar informació, orientació, recomanacions, activitats… I, sobretot, el missatge que no estem sols.

 

Acolorix Mislata

Descarrega les boniques il·lustracions d'Amparo Felip dels llocs més destacats de Mislata, agafa tots els teus llapis o retoladors de colors, i dóna-li color a Mislata. Descarrega en format .pdf en la part dreta de la web

 

 

T'acostem els materials d'algunes de les millors propostes i tallers que han passat per la programació de La Fàbrica perquè els gaudisques des de la teua casa. 

Descarrega els materials en format pdf en la part dreta de la web

Coneix el nucli històric de Mislata
Dissenya la teua pròpia façana inspirada en els edificis més interesants de Mislata. Descarrega el dibuixos, decora las nostres façanes i envia'ns una foto amb el resultat.

Professorat: Arae patrimonio i restauración

 

Taller artístic: Frida Kahlo

Investiga qui era esta pintora tan important i realitza la teua pròpia obra inspirada en ella. Descarrega la fitxa, crea la teua obra i envia'ns una foto amb el resultat.

Professorat: Pinta València

 
Rajoles: crea un puzle infinit
Vols crear un puzle amb poquetes peces però que tinga infinites solucions? A més, podrás ampliar-lo i complicar-lo tant com vulgues. Descarrega la fitxa, crea el teu puzle i envia'ns una foto amb el resultat.

Professorat: Calidoscopio Educación 

 

TALLERS DE PASQUA

Taller dissenya el teu propi catxirulo

Te atreveixes a dissenyar el teu propi catxirulo? Prepara els materials i crea el teu propi catxirulo. Decora les finestres de ta casa amb les teues creacions. Descarrega les instruccions, decora la teua finestra amb el teu catxiruo i envia'ns una foto amb el resultat.

Taller de cuina: la mona de Pasqua

T'agradaria menjar-te a mona de Pasqua? Atreveix-te, posa't el davantal i cuina la teua pròpia mona de Pasqua. Usa la nostra senzilla recepta per a elaborar una riquíssima. I quan la tingues, abans de menjar-te-la, fes una foto i envia'ns-la amb el resultat.

Taller de cuina: la mona de Pasqua

Vols preparar el teu propi nas de conill? Prepara el materials, seguiex els passos i dissenya el teu nas de conill. Descarrega les instruccions i crea-ho. Fes una foto i envia'ns-la amb el resultat.

Taller creatiu: pinta ous de Pasqua

Prepara les pintures, agafa el pinzell i decora els teus ous de Pasqua. Descarrega les instruccions, pinta el teus ous de Pasqua i envia'ns un foto de les creacions.

 

Compartix amb nosaltres el resultat dels teus tallers. Fes una foto i envia-la al correu [email protected]

 
 

* Accedix a LA FÀBRICA D'ESPECTACLES

* Accedix a LA FÀBRICA DE FORMACIÓ

 

 

Tornar