"A MISLATA, TEATRE DES DE CASA"

Classes de teatre per a l'alumnat de l'Escola Municipal de Teatre de Mislata
Teatre
Del 29/05/2020 al 31/05/2020

"A MISLATA, TEATRE DES DE CASA" 

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Mislata comunica que l'Escola Municipal de Teatre de Mislata continuarà la formació del seu alumnat de manera telemàtica, “A MISLATA, TEATRE DES DE CASA”, mentre romanga la situació actual de quarantena per la pandèmia del coronavirus (COVID-19).

L'Ajuntament de Mislata roman fidel al seu compromís amb la cultura com a ben social, afavorint esta iniciativa que redunda en la superació de barreres i suma un benefici físic, patològic, social i cultural, no sols per a l'alumnat sinó per a les persones que amb ells i elles romanen confinades. Esta iniciativa té com a objectiu que els i les alumnes aprofiten estos dies, en els quals ens veiem obligats a estar a casa per la seguretat de tots i totes, per a continuar amb l'aprenentatge del teatre.

Les professores, en contacte amb l'alumnat facilitaran les indicacions i procediments a seguir, i poder dur a terme les activitats on line, de manera accessible, en els horaris habituals, reforçant la comunicació mitjançant telèfon, WhatsApp, correu electrònic i fent ús de dos espais virtuals per a les sessions grupals: l'aplicació SKYPE (per als grups tallers juvenils, tallers adults i laboratori) que permet comunicacions de text, veu i vídeos; i la plataforma ZOOM (per als grups d'iniciació d'adults i juvenil).

El programa de l'EMTM es continuarà d'esta manera, adaptat a estos nous mitjans d'intercomunicació, amb la realització de les pràctiques escèniques, exercicis, assajos, lectures i activitats relacionades amb el programa previst, mantenint actius els objectius del programa municipal.

Per a qualsevol consulta, recordar-los que les instal·lacions de l'escola romandran tancades, però els atendran a través del correu electrònic: [email protected] 

"A MISLATA, TEATRE DES DE CASA"
Tornar