Espectacle de Clausura: L'electe (obra fora de concurs)

Divendres, 14 de febrer de 2020. 22:30h
Concurs de Teatre Vila de Mislata
Del 14/02/2020 al 14/02/2020

Acte de lliurament de premis de la XXXVII edició

En finalitzar l'acte: 

L'ELECTE (OBRA FORA DE CONCURS)
L'HORTA TEATRE - València (L'Horta)
Autor: Ramón Madaula (versió de Juli Disla)
Direcció: Carles Sanjaime

Divendres, 14 de febrer. 22:30h
CENTRE CULTURAL CARMEN ALBORCH

Preu: 4,80€
Duració: 70 minuts
Public: majors de 16 anys
Idioma: valencià
Gènere: Comèdia 

L’ELECTE
Sempre m’ha inquietat saber quines són les motivacions que mouen un individu, o indivídua, a ser president, o presidenta, del seu país. Una responsabilitat que la majoria de ciutadans de ben segur defugiríem. A banda de l’ambició de poder o els afanys legítims per millorar el món, sospite que hi ha altres motivacions. L’electe és una peça còmica en un acte sobre el president d’un país que el dia del seu discurs d’investidura descobreix els veritables motius que l’han empés fins ací. 

L’HORTA-TEATRE
L’Horta Teatre és una companyia amb 41 anys de presència al panorama teatral. Al llarg d’aquests anys, ha produït més de 30 espectacles destinats al públic infantil i adult. Ha realitzat més de 1.800 representacions i ha generat un saber fer que ha definit el seu posicionament artístic i també la seua pròpia cultura empresarial. En aquest sentit, els espectacles de L’Horta Teatre, tenen un segell particular que els diferencia i els identifica com a propis, que els fa recognoscibles pel públic com un “producte” de la companyia. La responsabilitat que açò siga així recau sobre Roberto García, directorartístic en els últims deu anys.Una de les seues característiques fonamentals ha sigut l’aposta per autors contemporanis espanyols. Tots els espectacles produïts per l’Horta Teatre, han sigut escrits per autors contemporanis. En la seua nòmina de dramaturgs es troben, entre uns altres, Ferran Torrent, Carles Alberola, Pasqual Alapont, Rodolf Sirera, Eduardo Zamanillo, Ximo Llorens, Manolo Molins, Juan Pablo Mendiola, Roberto García, Pau Pons, Sergio Martínez, etc.
 

VENDA D’ENTRADES AL CENTRE CULTURAL durant la setmana d’exhibició de les obres, de 16.00h a 21.00h, i el dia de la representació de 16.00h a 22.30h. Preu unitari de localitats: 1,20 euros (programació regular en sessions no numerades) i 4,80 euros (espectacle de clausura i acte de lliurament de premis amb aforament limitat). 

*Una vegada començat l’espectacle no es permetrà l’accés a la sala. 
*Durant la representació es prohibeix fer ús de càmeres fotogràfiques i/o vídeo.


CENTRE CULTURAL CARMEN ALBORCH DE MISLATA. Av. Gregori Gea, 34. 46920 MISLATA. Tel. 963990370.

 

 Tornar