La Memòria

Divendres, 17 de gener de 2020. 22:30h
Concurs de Teatre Vila de Mislata
Del 17/01/2020 al 17/01/2020

LA MEMÒRIA
L’ALQUERIA-TEATRE - València (l'Horta) 

Autor: Rafael Soler
Direcció: Rafael Soler

Divendres, 17 de gener. 22:30h
CENTRO CULTURAL CARMEN ALBORCH

Preu: 1,20€
Duració: 90 minuts
Public: majors de 18 anys
Idioma: valencià
Gènere: Comèdia dramàtica

LA MEMÒRIA
La memòria és una història d’històries, una col·lecció de vivències diverses. Una comèdia on els personatges delicats viuen i sobreviuen oblidant-se de la fragilitat. Escenes del passat des d’una mirada actual, com una sèrie de fotografies o filmacions en blanc i negre banyades pel color... És una polifonia de veus i personatges que, des d’una aparent disparitat, configuren una entitat. De vegades cal no oblidar els orígens per no perdre la identitat. L’acció comença els llunyans anys de la II República i prossegueix en la Guerra Civil, la Dictadura, el trànsit a la Democràcia fins a arribar als temps actuals. És la veu d’eixa memòria relatada pels nostres familiars o amistats, la història viscuda, escoltada o imaginada que palesa emocions i vivències, de vegades amb tendresa, de vegades carregades de dramatisme o comicitat. 


L’ALQUERIA-TEATRE
L’Alqueria-Teatre es va crear l’any 2007 amb l’objectiu de participar en el Concurs de Teatre organitzat per JCF. La progressiva incorporació al grup de graduats en l’ESAD va suposar un bolc en el col·lectiu quant al repertori i la manera de representar. Des d’aleshores ençà el grup ha posat en escena peces com: Rèquiem, de ChemaCardeña; 2.24, de J. Cornelles i P. Carbonell; Art, de Y. Reza; Freak Show, de M. Giner; Negoci arriscat, de J. Galzeran; Teràpies i Bebé, de C. Durango Swimming Pool, de J. Disla. Des de 2017 i fora de l’àmbit festiu, el grup ha confrontat les seues produccions en festivals com el Concurs de Teatre de Quartell o el Vila de Mislata. 

 

VENDA D’ENTRADES AL CENTRE CULTURAL durant la setmana d’exhibició de les obres, de 16.00h a 21.00h, i el dia de la representació de 16.00h a 22.30h. Preu unitari de localitats: 1,20 euros (programació regular en sessions no numerades) i 4,80 euros (espectacle de clausura i acte de lliurament de premis amb aforament limitat). 

*Una vegada començat l’espectacle no es permetrà l’accés a la sala. 
*Durant la representació es prohibeix fer ús de càmeres fotogràfiques i/o vídeo.


CENTRE CULTURAL CARMEN ALBORCH DE MISLATA. Av. Gregori Gea, 34. 46920 MISLATA. Tel. 963990370.

 

 

 

 

Tornar