No te salves, Homenaje a Mario Benedetti

Un Tardor de Teatre. Dimecres 4 de desembre. 19.00h
Teatre
Del 04/12/2019 al 04/12/2019

No te salves, Homenaje a Mario Benedetti
A Tiro Hecho

Acte de presentació d’obres guanyadores XVII Premis de Literatura Breu 
Direcció: Carla Chillida

Dimecres 4 de desembre. 19.00h

CENTRE CULTURAL CARMEN ALBORCH

Preu: 3€
Duració: 75 i 45 minuts
Públic: adult
Idioma: castellà
Ficció poètica

NO TE SALVES
És una proposta concebuda com a homenatge pòstum a l'escriptor uruguaià Mario Benedetti. A través de la imatge del poeta i el seu doble s'aborda la figura i obra del poeta donant a conéixer la seua faceta lírica i social, el seu compromís polític i revolucionari, així com el seu univers més emocional. En definitiva, un puzle armat a través de textos de l'autor. No sols amb els seus versos, també amb la seua prosa (contes, anotacions…). On es respira l'aroma portuària d'un Montevideo nostàlgic i romàntic. Entre l'amor i la revolució.

Després de la representació de l'espectacle l'autora i autors guanyadors dels XVII Premis de Literatura Breu “Vila de Mislata”, al costat del jurat de les diverses modalitats del certamen: presentaran els treballs : “No lavar a más de 30º”; “Safi (el Marroc)”; “La nina”; “Hotel” i “Una gota en la mar”, guanyadors en les modalitats de Narrativa en castellà, Poesia en castellà; Narrativa en valencià; Poesia en Valencià i millor proposta poètica o narrativa escrita per un autor o autora local.

A TIRO HECHO
Companyia valenciana, fundada en 2011 que s'ha especialitzat en el disseny i producció d'espectacles de teatre “físic”i teatre “polític”. El teatre com a eina artística, crítica i compromesa amb el social està present en la trajectòria d'aquesta combativa companyia. Despertar ments i provocar debat són dos fils crucials en els seus itineraris de creació.

 

VENDA D'ENTRADES EN EL CENTRE CULTURAL CARMEN ALBORCH durant la setmana de la representació de l'espectacle, de 16.00 a 21.00. 
Preu de la localitat: 3€

* Una vegada començat l'espectacle no es permetrà l'accés a la sala. 
* Durant la representació no es permet fer ús de les càmeres de fotos i / o vídeo.
 
 
 

Tornar