"Tras un mundo feliz"

Escola Municipal de Teatre de Mislata. Mostra Fi de Curs 2019
Teatre
Del 25/10/2019 al 25/10/2019
Tras un mundo feliz
Grupo Laboratori

Autor: Miguel Casells i VVAA
Direcció i adaptació: Irene Mira
I·luminació: Oscar Sáez

Divendres 25 d'octubre, 21.00 hores
CENTRE CULTURAL CARMEN ALBORCH

Preu: 1,20€
Duració: 70 minuts
Públic adult

Enguany continuem amb la reflexió que iniciem el curs passat sobre "sexe i poder", dos temes que s'uneixen en una trama de gran influència en les vides dels éssers humans, moltes vegades sense que ens adonem, impulsant, modificant, sostenint i dirigint les relacions personals, laborals i socials, generant xicotets i grans conflictes emocionals i ètics. Aquests conflictes s'han expressat baix diferents formes al llarg de la història i de manera diferent segons criteris culturals. Sense pretendre fixar solucions, pugem a escena una proposta que es mou en una dinàmica de contrastos, utilitzant com a base una distopia: "Un món feliç", d'Aldous Huxley, novel·la escrita en 1932, que encara ens aporta elements de reflexió molt vigents sobre el poder, el sexe, la llibertat... etc. En ella, incloem diferents situacions que apareixen en els diàlegs de "Lisístrata" (Aristòfanes), "Macbeth" (Shakespeare), "Ubú rei" (Alfred Jarry) i "Faust" (Goethe), les quals posen en evidència que la relació sexe-poder ha sigut una inquietud constant per a l'ésser humà. Triem per a aquesta història un final obert i lliure, de manera que cadascú extraga les seues pròpies conclusions.

INTÈRPRETS
Amelia Morán Navarro, Elena Gimeno San Andrés, Eva Baena Gómez, Isabel Terán, Jose Cubel Parra, Mari Carmen García Domene, Mayte Notario Grande, Roberto Campoy Tamayo, Salva López, Sergio Valiente de la Torre, Sonia Melero Morán, Zacarías Bueno Aigualit.


Venda d'entrades anticipada en el Centre Cultural Carmen Alborch (Av. Gregorio Gea, 34), durant la setmana de representació, de 16.30 a 21h, i el dia de la funció una hora abans del seu inici.

Telèfon: 963990370 / 666422546

 
Tornar