"Federico: función sin título"

Un Tardor de Teatre. Divendres 22 de novembre. 20.30h
Teatre
Del 22/11/2019 al 22/11/2019

Federico: función sin título
L'últim toc

Autors: Carles Montoliu i Emili Chaqués
Direcció: Joan Miquel Reig

Divendres 22 de noviembre, 20.30h

Preu: 3€
Duració: 90 minuts
Públic: adult 
Idioma: castellà
Ficció poètica

 

FEDERICO: FUNCIÓN SIN TÍTULO
Es una obra escrita en 2018 amb motiu del naixement de Federico García Lorca que es mou entre la ficció i la realitat per a reconstruir el costat més íntim de la biografia del poeta i dramaturg. Tothom coneix a Lorca i la seua obra literària universal, però són poques les persones que van conéixer a Federico, que compaginava la seua alegria de xiquet gran amb capítols vitals ennegrits per una obsessió per la mort i l'amor no correspost a través del testimoniatge de cinc dels seus amants que van fer brollar en ell la inspiració i els sentiments necessaris per a la creació dels seus textos. Amb l'ajuda de la qual va ser una de les seues actrius fetitxes, Margarita Xirgu, i per mitjà de cançons, reflexions i música en directe, no exemptes d'humor, la proposta revisa el món oníric, literari i personal de l'autor granadí.

L'ÚLTIM TOC
És una companyia valenciana emergent que naix en el si de l'amateurisme teatral en 1995 i que després de consagrar-se en certàmens com el Concurs de Teatre “Vila de Mislata” , en el certamen nacional Escena Alaquàs, o les Mostres de Teatre de Dénia, Benetusser o Escènia de Foios fa un pas cap a la professionalització l'any 2017 amb el suport de professionals de diversos àmbits de les arts escèniques com Joan Miquel Reig, Carles Montoliu o Pascual Peris, responsables de la direcció, la dramatúrgia o el disseny de vestuari d'espectacle.

 

VENDA D'ENTRADES EN EL CENTRE CULTURAL CARMEN ALBORCH durant la setmana de la representació de l'espectacle, de 16.00 a 21.00.

* Una vegada començat l'espectacle no es permetrà l'accés a la sala. Durant la representació no es permet fer ús de les càmeres de fotos i / o vídeo.

 

 

 

 

Tornar