"L'increïble assassinat d'Ausiàs March"

Un Tardor de Teatre. Divendres, 15 de novembre. 20.30h
Teatre
Del 15/11/2019 al 15/11/2019

L’increïble assassinat d’Ausiàs March
Crit Companyia de Teatre
Autors: Daniel Tormo i Anna Marí
Direcció: Anna Marí

 

Divendres 15 de Novembre, 20.30h
CENTRE CULTURAL CARMEN ALBORCH

Preu: 3€
Comèdia a manera de thriller
Duració: 65 minuts
Públic: Adult i jove
Idioma: valencià

 

L´INCREÏBLE ASSASSINAT D´AUSIÀS MARCH
Una comèdia a manera de thriller en to de comèdia amb moments musicals en directe, un ritme trepidant i una factura excel·lent, que atrapa des del primer moment. La proposta escènica deixa a un costat els prejudicis per a abordar amb vigor els clàssics del Segle d'Or de les lletres valencianes i reconnecta amb la memòria del segle XV, un temps i una època fonamentals en la història del poble valencià. Coneixerem l´Ausiàs March del segle XV i el que hui en perdura. Ens emocionarem amb un espectacle de hui per celebrar l´obra d´un del millors poetes de la història.

CRIT COMPANYIA DE TEATRE
És una companyia valenciana de reconegut prestigi que naix en 2008 i està integrada per actors i actrius llicenciats o doctors en diverses especialitats humanístiques (Anna Marí, Daniel Tormo, Josep Vicent Valero). Els seus objectius se centren en la divulgació del patrimoni teatral i cultural valencià a través del teatre, i en l'establiment d'un pont de comunicació amb les noves dramatúrgies europees contemporànies i les seues aproximacions al fet teatral. Els seus espectacles s'han representat en més de 400 ocasions i en els últims anys la companyia s'ha convertit en un referent a l'hora d'aproximar la tradició literària del poble valencià tant al públic general, com als joves en període formatiu.

 

VENDA D'ENTRADES EN EL CENTRE CULTURAL CARMEN ALBORCH durant la setmana de la representació de l'espectacle, de 16.00 a 21.00.


* Una vegada començat l'espectacle no es permetrà l'accés a la sala. Durant la representació no es permet fer ús de les càmeres de fotos i / o vídeo.

Tornar