"El muro"

Un Tardor de Teatre. 8 de novembre. 20.30h
Teatre
Del 08/11/2019 al 08/11/2019

EL MURO
La Teta  Calva

Autors: María Cárdenas i Xavo Giménez
Direcció: Xavo Giménez


Divendres  8 de novembre,  20.30 h
CENTRE CULTURAL CARMEN ALBORCH

Preu: 3€
Duració: 85 minuts
Públic: adult
Idioma: castellà
Comèdia dramàtica

EL MURO

Una història d'una dona que va perdre la seua infància. Que van calcigar la seua adolescència. Que va malgastar el seu present i vendrà el seu futur. Una comèdia dramàtica crua i amb música en directe, que ens convida a reflexionar sobre el desarrelament i la renúncia a certs principis per part de molts artistes per a poder subsistir. Què som capaços d'acceptar per sobreviure? On abandonem els nostres principis? Vendríem els nostres budells perquè facen zarajos? Què triem, el dolor o la riallada? Tot això a través d'una adaptació escènica inspirada en la lletra del tema The Wall, de Pink Floyd. Comèdia de núpcies, batejos i comunions. Un musical fet teatre o una peça teatral a ritme de rock.

LA TETA CALVA

És una companyia valenciana de reconegut prestigi que naix en 2014 de la unió de María Cárdenas i Xavo Giménez. Dos creadors amb un llarg recorregut teatral: Ell, en la interpretació, en la direcció, dramatúrgia i la escenografia. Ella, en l'escriptura i la fotografia teatral.

 

VENDA D'ENTRADES EN EL CENTRE CULTURAL CARMEN ALBORCH durant la setmana de la representació de l'espectacle, de 16.00 a 21.00.

* Una vegada començat l'espectacle no es permetrà l'accés a la sala. Durant la representació no es permet fer ús de les càmeres de fotos i / o vídeo.
Tornar