Cursos i activitats per a jóvens - Tardor 2019

Programació de cursos i activitats dels Centres Joves
Joves
Del 19/12/2019 al 22/12/2019

Cursos i activitats per a jóvens - Tardor 2019

 *Clica sobre el nom de l'activitat o curs per a accedir a més informació


CURSOS

 

CREA LA TEUA APP AMB APP INVENTOR

Crea una divertida aplicació amb App Inventor de temàtica zombies. Podràs fer aplicacions complexes, basades en blocs de construcció i orientades a esdeveniments. Per a construir les aplicacions d’Android es treballarà amb dues eines: App Inventor Designer i App Inventor Blocks Editor.

Places: 10. Duració: 10h. Lloc: Centre Jove del Mercat. Dates: dilluns 4 i 11 i dimecres 6 i 13 de novembre de 18 a 20.30h. Professorat: Con más futuro. Preu: 6,60 € per a jóvens de 12 a 19 anys / 11 € per a jóvens de 20 anys o més.

 

CURS D´INICIACIÓ A LA FOTOGRAFIA

Introducció a la fotografia com a mitjà d'expressió. Curs pensat per a persones aficionades a la fotografia o interessades a iniciar-se en el coneixement d'aquesta tècnica. Treballarem aspectes bàsics de la fotografia, de la camèra i la composició de la imatge. Mitjançant un diari fotogràfic es reflectiran les habilitats tècniques i creatives dels i les alumnes.

Places: 15. Duració: 20h. Lloc: Centre Jove del Mercat. Dates: els dilluns i els dimecres de 17.30 a 19.30h, del 18 de novembre al 12 de desembre. Eixida fotogràfica: dissabte 30 de novembre de 10 a 14h. Professorat: Veronica Francès, Culturama. Preu: 13,20€ per a jóvens de 12 a 19 anys / 21,80€ per a jóvens de 20 anys o més.

 

CURS D’INTRODUCCIÓ AL UKELELE

Amb aquest taller podràs fer els primers passos d'improvisació i conéixer la cultura del ukelele i els seus diversos estils musicals. Un Instrument amb reconeixement internacional, que ja han incorporat en el seu repertori nombroses bandes musicals.

Places: 15. Duració: 10h. Lloc: Centre Jove del Mercat. Dates: els dimarts i els dijous de 18 a 19h, del 5 de novembre al 5 de desembre. Professorat: Abast Animació. Preu: 6,60€ per a jóvens de 12 a 19 anys / 11€ per a jóvens de 20 anys o més.

 

FORMACIÓ BÀSICA EN HIGIENE ALIMENTÀRIA I MANIPULACIÓ D’ALIMENTS

Adquirir coneixements per a una correcta manipulació d’aliments és imprescindible per a treballar en qualsevol lloc relacionat amb la restauració col·lectiva (cambrer/a, monitor/a de menjador, educador/a...) i una eina indispensable per a aquelles persones que volen obrir-se pas en el món laboral.

Places: 30 Lloc: Centre Jove del Mercat. Professorat: Auca projectes educatius. Data: Dilluns 21 d’octubre de 17.30 a 21.30h Preu: 3,20 € per a jóvens de 16 a 19 anys / 5,40 € per a jóvens de 20 anys o més.

 

FORMADOR-A D'ANIMADORS-ES

El curs formador-a animadors-es està dirigit a la capacitació pedagògica del professorat de les escoles oficials d'animació juvenil homologades per l’IVAJ (Institut Valencià de la Joventut). La competència general d'aquest curs serà la de programar, impartir i avaluar accions formatives en els cursos MAT (monitors/es) i DAT (direcció) (regulats pel decret 86/2015, de 5 juny, del Consell de la Generalitat) elaborant i utilitzant materials, mitjans i recursos didàctics propis de l'animació on es promourà la qualitat de la formació permanent i l'actualització didàctica.

Places: 15. Duració: 60h. (48h de formació – 12h de pràctiques) Lloc: Centre Jove del Mercat. Professorat: Abast Animació. Horari: Dissabtes de 10 a 14h i de 16 a 20h, del 9 de novembre al 30 de novembre. Preu: 22 € per a jóvens de 12 a 19 anys / 37 € per a jóvens de 20 anys o més.

 

TALLERS

ELS TALLERS + JÓVENS : Oci per a jóvens de 12 a 16 anys

 

PROGRAMACIÓ DE MODS CON MINECRAFT, STAR WARS

En aquest taller s’utilitzaran diverses eines per a generar un món propi amb la temàtica de Star Wars. Amb WorldPainter es podrà crear Tatooine, el món desèrtic del jove Anakin; amb MCEdit es construiran les cases típiques d'aqueix món, similars a la casa de Anakin i amb MCreator es crearan les armes i roba (armadures) típiques de la saga: espases làser, pistoles, el vestit de Darth Vader o dels d'altres personatges i objectes que s'usen en el film.

Places: 15. Duració: 10h. Lloc: Centre Jove del Mercat. Dates: els dilluns 2 i 9 i dimecres 4 i 11 de desembre de 18 a 20.30h. Professorat: Con más futuro Preu: gratuït.

 

TALLER D’ESCRIPTURA CREATIVA RAP

Aquesta activitat està plantejada per a acostar els valors de la cultura Hip-hop (pau, amor, respecte, unitat, coneixement i diversió) a través d'exercicis d'escriptura, rima i improvisació, utilitzant com a tècnica el Rap i l'agilitat mental per a abordar temes de solidaritat, igualtat, diversitat i molts altres que facen partíceps els assistents i els donen via lliure per a crear en un ambient positiu.

Places: 15. Duració: 8h. Lloc: Centre Jove del Mercat. Dates: dimarts 10 i 17, dijous 12 i 19 de desembre de 18 a 20h. Professorat: Nacidos de la Tierra Preu: gratuït.

 

CURSOS - EINES

 

CURS DE GESTIÓ DE LA COMUNICACIÓ DIGITAL I XARXES SOCIALS

Treballarem com dissenyar un pla de comunicació digital que ens permeta ser més coneguts i estar millor posicionats, així com arribar millor i de manera més eficient al nostre públic i comunicar millor les nostres idees i iniciatives.

Places: 15. Duració: 10h. Lloc: Centre Jove del Mercat. Dates: els dimarts i els dijous de 18 a 20.30h, del 22 al 31 d’octubre. Professorat: Carlos de la Cruz Moya Preu: gratuït.

 

CURS DE MONITOR/A D’ACTIVITATS DE TEMPS LLIURE EDUCATIU INFANTIL I JUVENIL

Curs homologat per a obtindre la titulació oficial de l’Escola d’Animació Juvenil de la Generalitat Valenciana. Els continguts que inclouen són: l’educació en el temps lliure, aspectes psicosocials, context d’intervenció de l’animació, planificació d’activitats de temps lliure, tècniques i recursos per a la intervenció. Inici: 16 de novembre. Horari: els dissabtes, de 9 a 14h. i de 16 a 21h. Preu: 100 € associats/ades dels municipis organitzadors / 110€ joves dels municipis organitzadors / 137€ públic en general. Preinscripció fins al 31 d’octubre.

 

ESTRATÈGIES PER A LA PREVENCIÓ D'ADICCIONS A LES TECNOLOGIES

Aquest curs aborda la problemàtica de les dependències tecnològiques, revisant els riscos (però també les oportunitats) que brinden aplicacions, videojocs, xarxes socials, mòbils… per a defin orientaciones para una prevención eficaz.

Places: 15. Duració: 10h. Lloc: Centre Jove del Mercat. Dates: 15, 17, 22 i 29 d’octubre, 18 a 20.30h. Professorat: Enrique Madrid (Unitat de prevenció comunitària i conductes addictives - Mislata). Preu: gratuït.

 

 

CONDICIONS GENERALS DELS CURSOS I TALLERS

 

Començament i durada dels cursos: Tots els cursos i tallers començaran, cadascú en la data que pertoque, a partir d’octubre.

 

Inscripció: fins al començament de l’activitat. La inscripció tindrà lloc als Centres Joves de Mislata. Els cursos només es faran si hi ha més de 10 persones inscrites. Els cursos i tallers s’adrecen a jóvens residents a Mislata de 12 a 30 anys (excepte als cursos i tallers que especifiquen edats concretes). La inscripció podrà ser presencial als Centres Joves, per telèfon i en línia. Es podrà inscriure la persona interessada o podrà ser inscrit per una altra persona de la mateixa unitat familiar. En el cas d’una persona que s’inscriu per primera vegada en una activitat, s’haurà de mostrar el DNI físicament o altre document identificatiu.

 

Inscripció per internet: pots fer la inscripció per internet. El primer pas és vindre als Centres Joves a recollir la teua clau, a partir d'eixe moment podràs matricular-te des de www.mislatajove.org en els cursos i tallers.

 

Certificats: quan acabe cada curs o taller es lliurarà el corresponent certificat d’assistència. Per poder obtindre’l caldrà haver assistit, com a mínim, al 80% de les sessions.

 

Inscripcions i informació:

Centre Jove del Mercat. C/ Major, 36. Tel.: 963 990 340.

Centre Jove Túria. C/ Túria, 13. Tel.: 963 837 141.

Correu electrònic: [email protected]


 


Banner tardor 2019 625x400
Tornar