Cinema d'Estiu

Tots el divendres, del 5 de juliol al 9 d'agost de 2019
Oci i temps lliure
Del 09/08/2019 al 09/08/2019

CINEMA D'ESTIU

Tots el divendres, del 5 de juliol al 9 d'agost de 2019, a les 22:30h es realitzen sessions gratuïtes de cinema a l'amfiteatre Felip Bellver. 

5 de juliol de 2019

READY PLAYER ONE 

(Ciència Ficció – Aventures. EUA. 2018)

Any 2045. Wade Watts és un adolescent a què li agrada evadir-se del, cada vegada més ombriu, món real a través d'una popular utopia virtual a escala global nomenada "Oasis". Un dia, el seu excèntric i multimilionari creador mor, però abans oferix la seua fortuna i el destí de la seua empresa al guanyador d'una elaborada cerca del tresor a través dels racons més inhòspits de la seua creació. Serà el punt de partida perquè Wade s'enfronte als jugadors, poderosos enemics corporatius i altres competidors despiadats, disposats a fer el que siga, tant dins de"Oasis", com al món real, per a fer-se amb el premi.

12 de juliol de 2019

CAMPEONES

(Comèdia - Drama. Espanya. 2018)

Marco, un entrenador professional de bàsquet, es troba un dia, enmig d'una crisi personal, entrenant a un equip format per persones amb discapacitat intel·lectual. El que comença com un problema s'acaba convertint en una lliçó de vida.

19 de juliol de 2019

CON AMOR, SIMON

(Comèdia - Drama. EUA. 2018)

Simon Spiers és un jove de 16 anys que té una vida normal, uns pares genials, una germana menuda amb què es porta bé i un grup d'amics de gran confiança. Però Simon té un secret, és gai. Quan un dia u dels seus e-mails cau en mans equivocades, Simon veurà com les coses es compliquen extraordinàriament, i haurà d'enfrontar-se a una situació que posarà en perill la vida que portava fins a eixe moment.

26 de juliol de 2019

JURASSIC WORLD 2

(Ciència-ficció - Aventures. EUA. 2018)

Una erupció volcànica amenaça als dinosaures restants en l'Illa Nublar, on les criatures han vagat lliurement durant anys després de de la desaparició del parc temàtic "Jurassic World". Claire Dearing, exgerent del parc va fundar el Grup de Protecció de Dinosaures, una organització dedicada a intentar preservar-los. Quan a Claire li oferixen l'oportunitat de rescatar alguns exemplars de l'illa, acudix a Owen Grady, l'exentrenador de dinosaures que va treballar en el parc, perquè l'ajude a evitar l'extinció dels dinosaures.

2 d'agost de 2019

LADY BIRD

(Comèdia - Drama. EUA. 2017)

Christine, que es fa cridar"Lady Bird", és una adolescent de Sacramento en el seu últim any d'institut. La jove, amb inclinacions artístiques i que somia de viure en la costa Este, tracta d'esta manera trobar el seu propi camí i definir-se fora de l'ombra protectora de sa mare.

9 d'agost de 2019

LOS INCREIBLES 2 

(Animació. EUA. 2018)

Helen ha de liderar una campanya perquè els superherois tornen, mentres Bob viu la seua vida "normal" amb Violeta, Dash i el bebé Jack-Jack -els superpoders del qual descobrirem-. La seua missió se'n va a pic quan apareix un nou malvat amb un excel·lent pla que ho amenaça tot. Però els Parr no s'acovardiran i menys tenint a Frozone de la seua part.

 

 

650x375 imagen redes
Tornar