Mislata La Suma de Totes i Tots

Un projecte de Participació Ciutadana
Participació
Del 28/11/2019 al 28/11/2019

La iniciativa MISLATA la Suma de Totes i Tots naix impulsada des de la regidoria de Govern Obert i Ciutadania, des d'on es posa en relleu que un nou model de ciutat és capaç de propiciar canvis i avanços amb l'impuls de la ciutadania i, partint d'eixe punt, resulten imprescindibles el diàleg i la participació de tots els col·lectius que formen la ciutat.

En els centres oficials de l'Ajuntament es van a repartir triptics que incloiran fitxes de participació per a emplenar, i axi qualsevol veí que vullga participar en esta campanya ho puga fer.

El projecte necesitarà la participació activa de  associacions, veïnes i veïns, i s'activarà en una primera fase durant els primers mesos de 2019. Esta nova iniciativa de participació ciutadana pretén que els veïns i veïnes donen la seua opinió i proposen quines millores necessiten els barris, alhora que avaluen els serveis municipals i els plans engegats durant els últims anys per l'Ajuntament.

En les pròximes setmanes, en una primera fase anomenada: Balanç de la Participació, un stand recorrerà la ciutat perquè els veïns que vulguen participar com a agents de participació puguen fer-ho. Una segona fase: L'Elecció aplega els barris, consistirà en la realització d'uns tallers de dinamització de la participació ciutadana.I en la tercera i definitiva en la que s'exposaran al públic els resultats, amb projectes d'execució concrets per als barris.

Slider_LaSumaDeTodxs
Tornar