Autobús Mislata - Mercat Central de València

Actualitat
01/04/2020
Connectats amb el centre

L'1 de setembre recuperem la connexió per autobús amb el Mercat Central de València, quatre anys després que l'Ajuntament de la capital ens llevara la línia 7 de l'EMT, acabant així amb un servei públic centenari.

Durant tot este temps hem exigit de totes les maneres possibles la restitució de l'autobús. I finalment ha sigut la Generalitat Valenciana qui ha fet possible la recuperació d'este servei essencial per als mislaters i mislateres.

L'ampliació de la línia 150 de Metrobús ens permet de nou estar connectats amb el centre de la capital amb un només bus i arribar de Mislata al Mercat Central en 18 minuts, amb amplis horaris i freqüències de pas d'entorn dels 20 minuts.

Confiem que esta solució siga un punt d'inflexió en les polítiques metropolitanes de mobilitat i constituïsca també el primer pas per a la creació d'una Entitat Metropolitana de Transport, que ens permeta equiparar-nos a la resta de grans capitals d'Espanya i Europa.

Des de l'Ajuntament de Mislata seguirem defensant la nostra aposta pel transport públic i sostenible. I seguirem reclamant una vertadera concepció metropolitana d'este transport públic i polítiques que servisquen per a unir persones i no per a dividir-les.

Informació pràctica

• Duració del trajecte Mislata - Mercat Central: 18 minuts

• Freqüència de pas matinal: 20 minuts

• Freqüència de pas vesprades i dissabtes: 25 minuts

• El primer bus del dia passarà per Mislata a les 5:37 del matí

• L'últim bus des del Mercat Central cap a Mislata eixirà a les 22:25 hores

• Els autobusos faran quatre parades, tant a l'anada com a la tornada, al carrer Sant Antoni.

Títols i targetes de viatge

Preu unitari del bitllet: 1'45 euros (sense transbord).
Preu unitari del bitllet  per a jubilats i pensionistes: 1 euro (sense transbord).
Família nombrosa(20%): 1,15 euros
Família nombrosa (50%): 0,70 euros

Targetes Móbilis

Bo Transbord Mislata: 10,30 euros (10 viatges amb transbord entre EMT, metrobús 150 i Metrorbital).

Targetes Mensuals

- Abonament Transport: 45 euros (una zona). Vàlid per a 30 dies, des del primer ús (Primera   Validació). Nombre il·limitat de viatges i transbords amb Metro, tramvia, MetroBus i EMT.

- Abonament Transport Jove: 38,25 euros (una zona). Vàlid per a 30 dies, des del primer ús (Primera Validació). Nombre il·limitat de viatges i transbords amb Metro, tramvia, MetroBus i EMT.


Més informació: 

Agència Valenciana de Mobilitat 

Targetes Móbilis 

Telèfons:

Fernanbús: 96 150 00 82
Móbilis: 96 192 32 92


Tornar