Premis al Comerç Local Mislata 2019

Resolució 4237/2019 adjudicació de les ajudes. L'acte de lliurament tindrà lloc en el Centre Sociocultural La Fàbrica, el diumenge 26 de gener de 2020, a les 11.00 hores.

L'acte de lliurament de les ajudes tindrà lloc en el Centre Sociocultural La Fàbrica, el diumenge 26 de gener de 2020, a les 11.00 hores. 

Objecte

Establir la normativa reguladora de la concessió dels premis destinats a donar suport al petit i mitjà comerç urbà, reconeixent la labor desenvolupada i retent homenatge al personal d'estos establiments que de forma continuada han mostrat la seua preferència per esta ciutat per a l'exercici de la seua activitat al llarg del temps, la preocupació pel desenvolupament econòmic de Mislata expressat a través de la participació en esdeveniments comercials organitzats pel seu Ajuntament i la creació d'ocupació entre la població.
Amb tot això, es pretén aconseguir aconseguir una variada i atractiva oferta de proveïment de la ciutat per a mantindre-la activa comercial i socialment, creant, alhora, riquesa dins del municipi.
El suport s'efectuarà mitjançant la present convocatòria de concessió de premis econòmics, per part de l'ajuntament de Mislata, tal com recull el Pla d'Estímul Comercial i el Pla Estratègic de Subvencions.
Estos premis estaran subjectes als principis de publicitat, transparència, objectivitat, igualtat i no discriminació en la seua gestió, així com als requisits d'eficàcia en el compliment d'objectius i eficiència en l'assignació i utilització de recursos públics. 

Més informació en les bases reguladores i documentació de la convocatòria

Tornar