Voluntariat Cultural del VII Festival MAC 2019

Termini de sol·licituds: del 30 de març al 15 d'abril de 2019
29 de març 2019

El festival MAC (Mislata Art al Carrer / Mislata Art al Carrer) té com a objecte i fonament l'estímul i difusió de les arts de carrer a Mislata partint del circ contemporani i del teatre com a base. Es complementa amb tot un seguit de propostes associades que reforcen la tradició teatral de la localitat i que recolzen i implementen les variades iniciatives locals que en matèria d'arts escèniques emprenen en el municipi companyies, associacions o col·lectius locals de caràcter estable a nivell formatiu, de producció d'espectacles o d'oci i temps lliure.

El programa de Voluntariat Cultural està orientat a proporcionar un major coneixement del món de les arts escèniques i circenses, amb la participació activa de les persones seleccionades en l'organització del Festival i facilita el seu contacte directe amb les companyies i artistes que conformen la programació del MAC.

Els voluntaris/as culturals seran importants agents de difusió i promoció del Festival entre la ciutadania, generant d'aquesta manera canals de comunicació i diàleg ajuste a les arts escèniques i circenses.

Tornar