"I Premi Falles Per la Igualtat 2019"

El termini de presentació de la sol·licitud i del treball serà des de l'endemà al de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província i finalitzarà el dia 12 de març, a les 14 hores.
Subvenció
12/02/2019

La Regidoria de Festes i la Regidoria de Polítiques d'Igualtat i Dona convoquen en col·laboració la primera edició del "I PREMI FALLES PER LA IGUALTAT". El concurs es convoca amb l'objectiu prioritari d'integrar i consolidar la perspectiva de gènere en la gestió de la cultura i l'oci del municipi.

El "I Pla d'Igualtat de la Ciutadania de Mislata (2018–2021)" en l'eix d'actuació "IV Coeducació, Cultura, Esport i Oci", recull en l'acció 36 que, en l'àmbit faller, es disposarà atorgar, en totes les categories, dos premis o esments especials: un a la falla que millor se signifique en la promoció del valor de la igualtat entre dones i homes com a valor social, i un altre a la falla que millor escenifique el rebuig a la violència de gènere.

Per a aconseguir una societat igualitària i més justa es planteja la necessitat de promoure la igualtat entre dones i homes i la prevenció de la violència de gènere.

Més informació en les bases de la convocatòria.

Tornar