Premis al Comerç Local de Mislata 2018

Lliurament de premis el 16 de desembre a les 11h en La Fàbrica
Subvenció
07/12/2018

Objecte

L'objecte d'estes bases és establir la normativa reguladora de la concessió dels premis destinats a recolzar al xicotet i mitjà comerç urbà, reconeixent la labor desenvolupada i rendint homenatge al personal dels comerços que de forma continuada han mostrat la seua preferència per esta ciutat per a l'exercici de la seua activitat al llarg del temps, la preocupació pel desenvolupament econòmic de Mislata expressat a través de la participació en esdeveniments comercials organitzats pel seu Ajuntament i la creació d'ocupació entre la població.

Amb tot açò, es pretén aconseguir aconseguir una variada i atractiva oferta de proveïment de la ciutat per a mantenir-la activa comercial i socialment, creant al mateix temps, riquesa dins del municipi.

El suport s'efectuarà mitjançant la present convocatòria de concessió de premis econòmics, per part de l'ajuntament de Mislata, tal com s'arreplega en el Pla d'Estímul Comercial i en el Pla Estratègic de Subvencions.

Estos premis estaran subjectes als principis de publicitat, transparència, objectivitat, igualtat i no discriminació en la seua gestió, així com als requisits d'eficàcia en el compliment d'objectius i eficiència en l'assignació i utilització de recursos públics.

Presentació de sol·licituds.

Les sol·licituds i la documentació que l'acompanya, es presentaran, preferentment, en el Registre Municipal de l'Agència de Desenvolupament Local, carrer Antonio Aparisi, 6, de Mislata, en horari d'atenció al públic, de 9:00 a 14:30 hores, així com qualsevol altra forma establida en la llei de procediment administratiu. 

Tota l'informació en les bases i documentació de la convocatòria.

Tornar