Les falles de Mislata celebren el trasllat de la Senyera que enguany custodiarà Pare Santonja – Cardenal Benlloch

Els presidents i falleres majors de les onze comissions van participar en un recorregut pels carrers de la ciutat
13 de maig 2019

Dissabte passat a la vesprada, l'Agrupació de Falles de Mislata va celebrar el tradicional trasllat de la Senyera, un dels actes anuals amb més arrelament a la ciutat. Al voltant de les sis de la vesprada, els presidents i falleres majors de les onze comissions de Mislata es van concentrar enfront del casal de la falla L'Eliana – El Cid, la comissió encarregada de custodiar l'emblema de tots els valencians durant el passat exercici.

Des d'allí van recórrer diferents carrers del municipi fins a arribar al casal de la falla Pare Santonja – Cardenal Benlloch, els qui acolliran la Senyera fins l'any vinent. Una vegada va arribar la comitiva, els fallers de Pare Santonja van recepcionar la bandera que ja dorm en el seu casal, i tots els assistents van gaudir després d'un vi en honor.

L'alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa, el regidor de Festes, Toni Arenas, i l'acabada de nomenar presidenta de l'Agrupació de Falles de Mislata, M. Carmen Monerris, van presidir la comitiva fallera que va participar en el trasllat de la Senyera.

 
0061
0061
0018
0024
0032
0034
0037
0040
0042
0045
0048
Tornar