Mislata rep als joves del Pla de Formació que comencen a treballar en l'Ajuntament

El programa municipal oferix 30 contractes de tres mesos perquè els acabats de graduar opten al seu primer treball i adquirisquen experiència laboral
07 de maig 2019

L'Ajuntament de Mislata va convocar a principis d'any un Pla de Formació dirigit a joves acabats de titular. El programa municipal inclou la concessió de 30 contractes formatius per a ajudar els joves que acaben els seus estudis superiors a adquirir experiència laboral, els beneficiaris dels quals s'incorporen a l'Ajuntament en dos períodes, un a la primavera i un altre a la tardor. Els primers 15 joves s'han incorporat hui mateix a distints departaments municipals i la segona tanda de joves ho farà en el mes de setembre. Hui tots ells han sigut rebuts per l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa.

Es tracta de joves menors de 30 anys i acabats de graduar, que ara podran posar en pràctica els seus coneixements acadèmics i dotar a l'administració de la seua emprenedoria i creativitat. L'objectiu d'esta iniciativa municipal, com els ha explicat Bielsa este matí, "és afavorir-vos l'accés al mercat laboral, especialment complicat a l'hora d'aconseguir la primera ocupació, i donar-vos l'oportunitat d'ampliar els vostres coneixements desenvolupant funcions relacionades amb els vostres estudis".

La duració de les beques serà de tres mesos amb una jornada laboral a temps parcial equivalent al 70%, per la que percebran un salari de 600 euros mensuals. En la reunió d'este matí, en la que ha participat també el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Alfredo Catalá, els dirigents municipals han animat els jóvens a aprofitar al màxim esta experiència i els han demanat la seua implicació per a continuar millorant el funcionament de l'administració, perquè això redundarà en benefici de tota la ciutadania. En el grup hi ha joves de diferents titulacions que en els pròxims mesos treballaran en distintes àrees de gestió, com per exemple la Biblioteca, l'Oficina Tècnica d'Urbanisme, l'Agència de Desenvolupament Local o Mitjans de Comunicació.

_MG_4246
_MG_4246
_MG_4205
_MG_4215
_MG_4230
_MG_4244
Tornar