L'Escola de Famílies de Mislata reunix pares i mares per a xarrar sobre educació positiva

La xarrada servix com a inauguració de la tercera edició d'esta iniciativa municipal per a formar i reflexionar sobre l'educació
13 de març 2019

‘Educar per a ser i fer feliç, l'educació positiva’, ha sigut la xarrada triada per a començar una nova edició d'aquesta iniciativa de les regidories d'Educació i Joventut i que ha impartit el Gabinet Psicopedagog Municipal en el centre sociocultural La Fàbrica de Mislata. Per tercer any consecutiu s'ha començat, amb gran èxit, este projecte municipal pensat per a millorar i optimitzar l'educació dels fills i filles, adaptat a les circumstàncies socials actuals.

A través de diferents xarrades informatives, es pretén acostar la formació i l'aprenentatge en l'entorn familiar i aconseguir una criança positiva i afectuosa dels fills juntament amb els pares, mares i familiars. L'educació emocional l'optimisme, la creativitat, el sentit de l'humor, la motivació, l'autoestima o l'afectivitat, són, entre altres, les claus fonamentals d'esta filosofia. 

A esta primera xarrada van assistir la regidora d'Educació, Ana María Julián, i la regidora d'Infància, Lola Hortelano. Julián va voler destacar que Escola de Famílies “és un programa que està tenint un acolliment espectacular, no solament, com és lògic entre pares i mares que volen conéixer més sobre una criança saludable i xopar-se dels consells dels experts que impartixen les xarrades, sinó també avis i àvies que estan preocupats pel desenvolupament dels seus néts i nétes. Fins i tot tenim inscripcions d'adolescents que han vist en este programa temes que els interessen”.

A més d'esta primera activitat, en esta tercera edició, es tractaran temes tan destacats i d'actualitat com l'educació de la sexualitat en l'adolescència, tema de la pròxima xarrada, el maneig de les emocions per a possibilitar una criança saludable, o la prevenció de conductes addictives. Tots ells coordinats i impartits per experts de reconegut prestigi en psicopedagogia. Esta tercera edició d'Escola de Famílies es tancarà del 31 de maig al 2 de juny amb les ‘Jornades lúdiques per a gaudir en família’ i la celebració del Dia Internacional del Joc.

 
0008
0008
0016
0019
0020
0024
0026
0027
0029
0030
Tornar