El programa "Anem al teatre" busca un any més fomentar l'amor per les arts escèniques entre els escolars de Mislata

Xiquets i joves de 4 a 15 anys passaran durant les pròximes setmanes pel Centre Cultural Carmen Alborch per a tindre una de les seues primeres preses de contacte amb el teatre
12 de març 2019

La 31 edició del programa “Anem al Teatre” ha tornat a alçar el teló un any més en el teatre del Centre Cultural Carmen Alborch de Mislata, una iniciativa destinada a l'alumnat de 4 a 15 anys i que té com a objectiu acostar el teatre professional a les noves generacions. Este programa comarcal, en el qual participen vint-i-set municipis de la província de València, té com a objectiu fomentar el teatre infantil i juvenil, en un horari lectiu, per a potenciar el teatre com una manifestació cultural i un mitjà de transmissió de coneixements i valors. Concretament a Mislata, es representaran vint-i-tres funcions de quatre companyies diferents durant els mesos de març, abril i maig de 2019. S'espera que, durant els mesos del programa, passen per les butaques del teatre mislater més de 2000 escolars. 

Mitjançant una programació coordinada per tècnics i gestors culturals de les quasi trenta poblacions que participen, la pedagogia i la capacitat artística seran les eines a través de les quals els escolars del municipi s'acostaran al món de la interpretació. Durant dos mesos (des de l'11 de març al 9 de maig) “Anem al Teatre” els acosta la dramatúrgia, a més d'amb les pròpies funcions, amb tallers creatius, dansa o col·loquis amb els propis artistes, que intentaran despertar l'amor pel teatre als xiquets i joves d'una manera didàctica i divertida. 

La companyia La Troupe Malabó ha sigut la primera a pujar a l'escenari del Carmen Alborch amb la seua obra “Oniricus”, dirigida a l'alumnat d'educació primària (3r a 6é), on dos surrealistes i eixelebrats mossos de circ decidixen complir el seu somni i obrir el seu propi circ. Després de l'aturada fallera, serà el torn dels més xicotets. Els escolars d'infantil gaudiran de l'obra “Violeta i les mil i una nits”, de la companyia Dacsa Produccions. Els i les alumnes de 1r i 2n de primària tindran l'oportunitat de presenciar l'obra “Lluernes” de la companyia d’Escenoart. Finalment, ja el mes de maig, seran els alumnes de 3r de l'ESO els que tancaran el cicle amb l'obra “Espill” de la companyia CRIT.

 
_MG_9568
_MG_9568
_MG_9481
_MG_9484
_MG_9488
_MG_9508
_MG_9533
_MG_9543
_MG_9572
_MG_9593
_MG_9602
_MG_9619
_MG_9623
_MG_9624
_MG_9625
Tornar