Mislata augmenta les seues places d'aparcament gratuït en carrers i solars

Quasi 1.300 places noves es generaran gràcies al condicionament de diversos solars, l'obertura de l'avinguda de Miquel Navarro i la reestructuració de diferents carrers
08 de març 2019

Durant el mes de març, el barri del Quint guanyarà 1.000 noves places d'aparcament. 700 d'elles, mitjançant l'adequació del solar del carrer Hospital que actualment està en desús. Les actuacions que s'estan duent a terme estos dies permetran anivellar el terreny per a donar cabuda a més vehicles i facilitar l'accés a la zona d'aparcament. A més, amb l'obertura de la reurbanització del PAI del Quint, l'entorn comptarà amb 325 places més, situades al final de l'avinguda Miquel Navarro.

Altres actuacions aniran en la línia de reestructurar les places d'aparcament existents, amb el que s'espera obtindre més places d'aparcament per a diferents barris. En este sentit, l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, ha afirmat que des del govern municipal “som conscients del problema històric d'aparcament. Som més de 43 mil veïnes i veïns en dos quilòmetres quadrats, i el creixement del parc mòbil de Mislata ha suposat un inconvenient, sobretot en les hores punta, per a aconseguir aparcar, per això prenem mesures que afavorisquen la situació”.

Des de fa mesos, els tècnics municipals treballen en un pla integral de condicionament per a millorar l'aparcament a la ciutat, un estudi que repercutirà en altres barris, com a l'entorn de Blasco Ibáñez, on mitjançant diferents actuacions de caràcter urbanístic es guanyaran també 40 places més. Altres treballs de millora van encaminats a diverses actuacions als carrers Marcelino Oreja, Antoni Aparici, Maestro Serrano, Marie Curie, Ernesto Che Guevara, Buenos Aires, Camí del Quint, Dolores Ibárruri, Castilla i Doctor Marañón, mitjançant les quals la nostra ciutat ampliarà en 173 les seues places disponibles per a vehicles en la trama urbana, més 50 de motocicletes.

“La nostra obligació és buscar solucions als nostres problemes perquè la ciutadania visca millor”, afirma Bielsa. Amb totes estes actuacions que ja s'estan duent a terme i que finalitzaran en les pròximes setmanes, es planeja reduir dràsticament la problemàtica que any rere any continua afectant la ciutadania, ja que Mislata compta amb una de les densitats de vehicles per metre quadrat més altes d'Europa, al nivell de la densitat poblacional.

 
Solar
Solar
f5460a1d-9c3c-4028-aad2-33bdd1137467
Tornar