L'Associació Cultural Andalusa de Mislata celebra la seua setmana cultural

L'acte central de les seues jornades, dedicades enguany a la província de Sevilla, va comptar amb l'exhibició dels grups de ball i el cor de l'associació
06 de març 2019

L'Associació Andalusa de Mislata ha conclòs este cap de setmana la celebració de la seua setmana cultural, unes jornades dedicades a difondre la cultura, les tradicions i el folklore d'Andalusia. Després de la celebració del Dia d'Andalusia de FECA-CV en La Canaleta i la visita del president de la Generalitat, Ximo Puig, i la consellera de Cultura andalusa, Patricia del Pozo, els andalusos establits a Mislata van celebrar la seua setmana més intensa de l'any, unes jornades en honor a la seua terra natal i que en la seua vint-i-setena edició van ser dedicades a la província de Sevilla. Activitats infantils, exposicions de vestits regionals, degustacions gastronòmiques i música han centrat bona part de la programació, que va concloure diumenge passat.

L'acte central es va desenvolupar el dissabte a la vesprada en el teatre del Centre Cultural Carmen Alborch de Mislata, que es va omplir per a presenciar la gala del Dia d'Andalusia, un acte que va comptar amb les actuacions dels diferents grups de balls "Sabor del Sud" de l'Associació Andalusa, tant infantils com d'adults, així com el cor de l'entitat. L'acte va estar presidit per l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, el president, Jesús García, i les reines i dames de l'associació i va comptar amb algunes novetats com la presentació del nou quadre Flamenc Kids, on els més xicotets van arrancar un dels majors aplaudiments de la nit. L'alcalde Bielsa va voler agrair als andalusos establits a Mislata el seu afany per traslladar “eixe art, eixa forma d'entendre la vida, eixa passió per les arrels i per Andalusia a totes les gents de Mislata, ja que tot això enriquix encara més a una ciutat tan diversa i oberta com la nostra”.

Una altra de les novetats en esta edició, va ser la ‘I Nit de Poesia’, un certamen de poesia i teatre que va oferir l'associació al costat de membres del Moviment Artístic de Mislata. Al ritme de la música de les guitarres de Paco de Lucía i Manolo Sanlúcar, els participants van anar interpretant textos de la seua pròpia autoria. 

La setmana gran andalusa, va concloure un any més amb una missa rociera en la parròquia de Sant Marcos i una matinal flamenca amb exhibicions dels seus quadres de ball en la seu mislatera.

 
0030
0030
0007
0032
10031
20036
20052
20063
20221
20227
Tornar