Mislata lliura les seues targetes de benvinguda a les primeres famílies

El programa d'ajudes socials ‘Benvinguda a Mislata' està dirigit a cobrir necessitats bàsiques familiars i a potenciar el comerç local
04 de març 2019

Hui s'han entregat les targetes de ‘Benvinguda a Mislata’ a les primeres famílies. El programa promogut per l'Ajuntament, des de la seua regidoria de Serveis Socials, es basa en una ajuda social destinada a naixements, adopcions i acolliments en 2018, en forma de prestació econòmica i la finalitat de la qual és cobrir necessitats bàsiques familiars. Les famílies han començat a rebre esta prestació en forma de targeta regal amb la que podran adquirir béns relacionats amb les necessitats del bebé. Eixes targetes, amb imports que oscil·len entre els 150 a 250 euros, podran gastar-se en els diferents comerços de Mislata adherits al programa. Per tant, és un projecte amb una doble funció, ja que a més de beneficiar a les famílies, també és un impuls al comerç local.

El propi alcalde, Carlos Fernández Bielsa, i el regidor de Serveis Socials, Ximo Moreno, han sigut els encarregats de fer el lliurament d'estes primeres targetes. “Mislata demostra una vegada més el seu suport al comerç de proximitat i que és una ciutat que es preocupa sobretot per les persones”, ha manifestat Bielsa, qui ha afirmat també que “accions com esta, i el ja anunciat increment en més de 100.000 euros de les ajudes a famílies per a escoles infantils que s'aplicarà a partir del pròxim curs, fan que Mislata torne a convertir-se en un referent de polítiques socials”.

Per part seua, Ximo Moreno, ha anunciat que en breu tornarà a obrir-se una nova convocatòria del programa per a aquelles persones o famílies que es van quedar fora en 2018 i per als nous naixements en 2019, les targetes dels quals s'aniran entregant al llarg de l'any.

Les mares i pares que han acudit a recollir la seua targeta amb els seus bebés han agraït esta acció de l'Ajuntament i han manifestat la gran ajuda que suposa esta targeta. I encara que la majoria gastaran el seu import en els primers mesos de vida dels seus bebés, disposen d'un període d’un anys per a gastar-lo.

 
_MG_8386
_MG_8386
_MG_8413
_MG_8423
_MG_8427
_MG_8444
_MG_8452
_MG_8460
Tornar