L'Ajuntament de Mislata acosta el programa ‘La Suma de Totes i Tots' als majors i als joves del municipi

L'estand del projecte municipal de participació ciutadana ix de nou al carrer i ja compta amb més de 300 agents socials inscrits
28 de febrer 2019

El programa de participació ciutadana 'Mislata, La Suma de Totes i Tots' continua amb la seua fase de divulgació i de donar a conéixer el projecte a la ciutadania. Per esta raó, l'estand del programa ha tornat a eixir al carrer, en esta ocasió instal·lant-se en la plaça País Valencià, per a acostar la iniciativa al barri del Quint amb la intenció que els veïns i veïnes s'informen i s'inscriguen com a agents socials de participació per als tallers de dinamització que es realitzaran en la següent fase del projecte.

Responent a la seua característica de programa transversal, en eixa següent fase del projecte, per a la realització dels tallers, es formaran diferents grups intergeneracionals en els quals gent jove i gent més major interactuaran per a consensuar i realitzar propostes que beneficien a tots els col·lectius de Mislata. Per este motiu, i aprofitant la segona eixida de l'estand, el propi alcalde, Carlos Fernández Bielsa, el regidor de Participació Ciutadana, Ximo Moreno, i altres membres del govern municipal, van visitar al matí l'IES La Moreria per a explicar de primera mà als i a les alumnes en què consistix esta iniciativa. I ja a la vesprada, van repetir la visita informativa en este cas a la Llar de jubilats El Quint per a fer el propi amb els i les majors del barri. 

Bielsa va animar tant a joves com a majors a participar en este programa que ajudarà a millorar els serveis i espais públics de la ciutat. "Des de l'equip de govern considerem importantíssima i molt profitosa la participació de tota la ciutadania perquè al final seran les propostes que els veïns i veïnes vulguen per al seu entorn les que seran dutes a terme per l'administració. La idea és que entre tots i totes, la ciutadania jove i la més major, consensuem eixes propostes de millorar la ciutat de Mislata", remarcava l'alcalde. 

Després d'esta segona eixida de l'estand, el programa compta ja amb més de 300 veïns i veïnes que, de forma voluntària, s'han inscrit com a agents socials de participació, i que es formaran en cultura participativa i dinamització de processos deliberatius en els tallers que començaran a realitzar-se durant el mes de març amb els primers agents socials que es van inscriure en la plaça Príncep d'Astúries.

 
_MG_8035
_MG_8035
_MG_7872
_MG_8046
0005
0027
0010
0012
0018
0042
IMG_8033
_MG_7848
IMG_8014
_MG_7861
IMG_8016
Tornar