Les associacions de Persones Majors de Mislata fan un balanç positiu de l'any

Els sis col·lectius del municipi celebren les seues assemblees generals anuals amb la presència de l'alcalde, Carlos F. Bielsa, i la regidora de Persones Majors, Pepi Luján, invitats per les mateixes associacions
23 de gener 2019

Cada vegada que comença un nou any és moment de fer balanç de l'any anterior i, precisament, això és el que estan fent durant estos dies les associacions de Persones Majors de Mislata. A la ciutat existixen sis col·lectius que aglutinen a uns 5000 veïns i veïnes del municipi: Associació de Jubilats i Pensionistes El Quint, Associació de Jubilats i Pensionistes El Sud, Associació Espai de Jubilats La Fàbrica, Associació de Majors Tierno Galván, Associació Llar La nostra Senyora de Fátima i Associació de Majors Voluntaris.

Esta quantitat de col·lectius entorn de les persones majors fa que este sector de la població tinga una destacada importància i un gran pes dins del teixit associatiu de Mislata. De fet, estes sis associacions són de les més actives i participatives de la ciutat, organitzant les seues pròpies programacions d'activitats, tallers i cursos de formació sènior. 

En este sentit, i amb la intenció de continuar millorant i ampliant les seues activitats i serveis, cadascuna de les associacions està celebrant la seua assemblea general anual per a revisar l'any passat i preparar este nou exercici. Ho fan en presència de l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, i la regidora de Persones Majors, Pepi Luján, que són  invitats per les mateixes associacions.

En la celebrada hui, en la recentment habilitada llar del Quint, Bielsa ha agraït, sobretot, l'esforç de les directives “perquè totes les llars tinguen vida i la gent major puga tindre un oci i temps lliure saludables”. Davant de tota l'assemblea, ha manifestat la seua gran alegria perquè “després de molts anys de reivindicació i d'un llarg i complex procés, la futura Residència de Majors i Centre de Dia és ja una realitat”, i a més els ha anunciat que, en breu, s'instal·laran en tots els centres de majors desfibril·ladors que, sumats als instal·lats en tots els edificis públics i els que es posaran en els centres educatius, convertiran a Mislata en una ciutat cardiosaludable.

Per part seua, tant la regidora de Persones Majors com els assistents a l'assemblea han remarcat l'estreta relació i la comunicació fluida existent entre les associacions i l'administració, “fet que ha propiciat que Mislata es trobe dins del programa de Ciutats Amigables amb les Persones Majors”, indicava Luján.

 
_MG_4869
_MG_4869
_MG_4848
_MG_4853
_MG_4884
_MG_4886
_MG_4860
_MG_4908
IMG_4832
Tornar