El Patge Reial repartix regals entre els xiquets i xiquetes del menjador social de Mislata

L'Ajuntament organitza esta escola nadalenca per a garantir als xiquets de famílies sense recursos tres menjars al dia
04 de gener 2019

Durant les vacances de Nadal el menjador escolar del col·legi públic L'Almassil ha obert les seues portes per a tirar una mà amb els més menuts de la casa a les famílies més necessitades. L'Ajuntament de Mislata porta prestant este servici gratuït en els últims anys, obrint els menjadors dels col·legis en època de vacacions escolars, tant a l'estiu com en nadal, oferint als xiquets i xiquetes, a més d'activitats extraescolars tres menjars al dia.

Coincidint amb la proximitat de l'arribada de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient, un dels seus patges ha volgut acostar-se fins a este col·legi mislater per a fer-los arribar uns obsequis. Els xiquets i xiquetes han rebut jocs educatius, no bèl·lics ni sexistes, com a pissarres màgiques o el clàssic "Conecta Cuatro" que ha donat l'empresa municipal Nemasa, així com balons que ha regalat la regidoria d'Infància. Les cares d'alegria i els crits de felicitat dels xicotets per la visita del Patge Real han sigut protagonistes d'un acte a què ha acudit l'alcalde de la localitat, Carlos Fernández Bielsa, acompanyat de Ximo Moreno, regidor de Benestar Social, i Lola Hortelano, regidora d'Infància.

El quasi un centenar d'escolars d'Educació Infantil i Primària de Mislata reben, a més del menú que se servix en el menjador, una bossa amb el berenar i una altra per al desdejuni de l'endemà consistent en llet, sucs, torrades, mantega, melmelada i brioxeria. Este servici s'està prestant durant els dies laborals de Nadal, en horari de matí fins a 15 hores, als escolars que durant el curs disfruten de la beca municipal de menjador, és a dir, aquells les famílies dels quals travessen més dificultats econòmiques.

"Vam ser pioners a implantar menjadors socials per a famílies necessitades i hem continuat defenent este programa sempre, perquè no podem permetre que la falta de recursos repercutisca en la salut dels més xicotets; i per això continuarem estant al costat dels que més ho necessiten, especialment en estes dates" explica Bielsa. La idea és que a més de garantir-los els tres menjars al dia, els més menuts disfruten jugant amb els seus companys i participant en diferents activitats d'animació supervisades per monitors especialitzats.

_MG_4219
_MG_4219
_MG_4318
_MG_4275
_MG_4300
_MG_4330
Tornar